Vrijmoed Crime

Misdaden van overheden
banken
het mr. titel circus

Thierry Baudet is weer gekozen als onbetwiste leider van wat is overgebleven van de 50.000 leden van FVD

 VRIJMOEDCRIME staat 100% achter je Thierry Baudet

Vrijmoedcrime schrijft al jaren over het werkelijk criminele bestuur van Mark Rutte’s kabinetten I II en III leve de koning. CDA Balkenende de man die de VOC mentaliteit (volgens historici waren de VOC en WIC 17de eeuw de eerst fascisten) opnieuw introduceerde heeft hij met PVDA Asscher, omdat het moeilijk is crimineel geld wit te wassen op de bekende witwasparadijzen in de wereld, Anguilla behorend tot de kleine Antillen waar ook een deel van het Koninkrijk der Nederlanden toe behoren, besloten en uitgevoerd in 2010, de Nederlandse eilanden in de Antillen allemaal zelfstandig te maken. Witwassen op Anguilla, de Kaaimaneilanden was voor de Koninklijke familie levensgevaarlijk. Die werden regelmatig onderzocht door USA instanties en als men dan business tegen zou komen van Leve de Koning zou Nederland geen Koninkrijk meer zijn. Dus zijn in 2010 van de eilanden in de Antillen zelfstandige staten gemaakt. De zogenaamde BES-eilanden Bonaire, St. Eustatius, en Saba. Dan hebben we nog St. Maarten en Curaçao. Allemaal zelfstandige landen die ook Nederland heten. Als u hoe dan ook naar deze Nederlandse eilanden gaat, gaat u naar het buitenland. De volslagen gewetenloze lieden O/A Balkenende en Asscher hebben dat gedaan. De bevolking van die eilanden kunnen helemaal niet zelfstandig zijn omdat ze nauwelijks inkomsten hebben. Kijk naar st. Maarten die moet zoals alle eilanden leven van het toerisme dat is weggevaagd door een storm wat nu nog steeds niet hersteld is en nu met corona ook geen toeristen kunnen ontvangen. Curaçao bestaat grotendeels van het toerisme. Daar moet de lage bevolkingsgroepen van leven die werkelijk zware armoede lijden. Maar de president van het Nederlandse eiland mag de zwartgeldpotten beheren van miljarden euro’s en dollars omdat het een zelfstandig land is en de Balkenende norm niet geld, en verdient de man in het Koninkrijk der Nederlanden € 1.000.000,00 1 miljoen euro per jaar.

Een paar maanden later in 2010 toen CDA de verkiezingen verloor en van 42 zetels naar 22 zetels ging( GOD straft de gewetenloze CDA die gewetenloze bestuurders heeft onmiddellijk) neemt Rutte het over. Die begint onmiddellijk met het armoede genocidebeleid van de nuttelozen wat voornamelijk gepensioneerden zijn. Dat is makkelijk. Gewoon pensioenen afpakken in zogenaamde eindeloze discussies om recht te doen. De schurken van de kartelpartijen. Zie maar hoe de belastingdienst tekeer is gegaan minimaal 25.000 mensen gewoon in de vernieling geholpen met het armoede genocidebeleid Ga in woord bezuinigen door met daad de belastingdruk fors te verhogen met ongeveer 9%. Dan de nuttelozen voorhouden dat zij geliefd zijn bij GOD en dat men de nuttelozen voorhoudt: we helpen u graag naar GOD. We maken uw leven onmogelijk zodat u het leven niet meer ziet zitten en zelfmoord pleegt. En als u niet durft de stap te zetten om naar huis te gaan naar God dus, ontwikkelen we gewoon een slimme manier, namelijk de voltooit leven pil. Kunt u gewoon thuis uit het leven stappen. Dat is een win win situatie. U bent vanwege de geboorte golf na de oorlog met teveel oude van dagen en dat is veel te kostbaar. U stapt uit het miserabele leven wat we voor u gecreëerd hebben en wij besparen een hoop kosten.

Maar toen kwam er een door GOD zelf gegeven oplossing. COVID-19 en daar gingen veel mensen van dood en kom men een ieder hun vrijheid ontnemen en onder controle krijgen. En een virus ontwikkelen waar het RNA en het DNA van gewijzig wordt. De gevolgen daarvan??? Dat zien we wel over 5 of 10 jaar. Zo gaat dat. De eliten met miljarden vermogens hebben de taak van GOD overgenomen en zij bepalen wie vrij mag leven, wie onder permanente controle komen, en wie er dood moeten gaan.

Het wereldbeeld en het Godsbeeld is wel sterk verandert, We kunnen TRUMP daar dankbaar voor zijn. We hebben het vermoedelijk op tijd ontdekt omdat men met dat COVID-19 eerder moest beginnen omdat TRUMP anders nog eens 4 jaar een rampzalig beleid voor de elite zou ontwikkelen. Alleen Trump gaat door met de strijd al is hij geen president meer. En in NL Thierry Baudet FVD ook. Dat zal uiteindelijk tot winst leiden.