Vrijmoed Crime

Misdaden van overheden
banken
het mr. titel circus

Mr. Grapperhaus de minister van list en bedrog ministerie???

of van ministerie van justitie en veiligheid???

Inleiding

Ik probeer altijd de essentie van mijn betoog in de kop te vangen. Ik heb in een ander artikel op deze site al de vraag gesteld: OM crimefighters of crime org. ??? Het antwoordt is te lezen in het artikel op deze site. Ik publiceer ook al met grote regelmaat dat Mr. Ferd Grapperhaus door lobbyen van de Orde van Advocaten minister van Justitie en Veiligheid is geworden om de (criminele??) belangen van de advocatuur de banken en de bestuurlijke overheid te beschermen. Alle artikelen op deze site geven daar met feitelijkheden een onthutsend beeld van.

De harde feiten

Omdat er hier en daar geruchten de ronde doen dat er van BV’s en stichtingen waar Mr Ferd Grapperhaus betrokken zou zijn over kinderen en pedofilie en kinderen(mensen)handel omdat er honderden kinderen zomaar verdwijnen vermoedelijk naar zaken zoals in het interview van Annemarie van Blijenburgh op deze site, ben ik even het openbaar register van de KvK gaan lichten om te kijken wat ik tegen zou komen. Vooralsnog niets over kinderen maar voorlopig wel heel iets anders dat vragen oproept over corruptie volksmisleiding en een pad wat dat allemaal kan gaan verklaren. Toen Mr Ferd Grapperhaus minister werd in 2017, had hij een B.V. geregistreerd staan bij de KvK namelijk Kapje Koffietein B.V. 33237646 zie uittreksel

 

 

Uit het uittreksel blijkt dat een in 2017 opgerichte aandelenstichting de aandelen van Kapje Koffietein B.V. ( wat een naam) heeft overgenomen De stichting heet: Stichting beheer zakelijke belangen F.B.J. Grapperhaus 69988315 Zie uittreksel.  De stichting wordt bestuurd door een drietal. Ik heb aan deze mensen nog geen aandacht besteed. Alles voldoet aan de wet Mr. Ferd Grapperhaus heeft formeel geen zeggenschap over zijn eigen vermogen B.V.  Bestuurders en bedrijfshandelaren enz. weten wel beter. Ik heb natuurlijk ook even naar de gepubliceerde cijfers van Kapje Koffietein B.V. gekeken. Zie de uittreksels hier onder Dan vallen er gelijk een paar dingen op: Het vermogen van de B.V. is niets € 4.945,–. Daar moet een aanmerkelijk belang over worden betaald. Dat is bij dit soort bedragen niets. Het jaar daarvoor had de B.V. nog een eigen vermogen van negatief ongeveer honderdduizend euro.

 

Kennelijk geholpen bij wat faillissementsverwerkingen en in 2017 is er een klein positief vermogen. In 2017 hangt de B.V. onder de stichting en dat heeft ook weer zo zijn eigen belang. Het hele vermogen is nu eigendom van de stichting. Verkoop je nu de B.V. hoeft er geen aanmerkelijk belang te worden betaald. Laat Mr. Ferd Grapperhaus het leven dan hoeft er geen erfrechtbelasting te worden betaald door de nabestaanden want vermogen is van de stichting. Dat is bij een vermogen van € 4.945,– niets natuurlijk maar dan zien we in 2018 een jaar nadat Mr. Grapperhaus minister is geworden iets heel opmerkelijks: Er komt een vermogensstorting van € 3.600.000,–. Waar komt dat opeens vandaan? Tegelijkertijd wordt het grootste deel daarvan omgezet in aandelen. In een tijdstip dat er haast is om vaccins te ontwikkelen en minister de Jonge ook in het nieuws komt dat hij aandelen heeft gekocht van een farmaceutisch bedrijf waar zijn broer zakelijke belangen heeft. Er nu vragen worden gesteld over een vermogen van € 5.600.000,– voor Ab Osterhaus en ook 5.600.000,– die Jaap van Dissel heeft gekregen en waar maar geen antwoord op komt als er naar gevraagd wordt.

Dan zeg je natuurlijk op basis van deze feiten niet 1 en 1 is 5 wat de overheid ons wil doen geloven maar gewoon 1 en 1 = 2  dat namelijk een aantal belanghebbenden Rutte Leve de koning Wopke Hoekstra Sigrid Kaag en Mr. Ferd Grapperhaus  een bedrag van € 3.600.000,– hebben gekregen om vooral aandacht te schenken aan hun vaccin in ontwikkeling daar dan aandelen voor te kopen waardoor door de stijging van de aandelen van de farmaceut nog een groter vermogen kan worden verkregen. Het zijn feiten maar sommige zaken zijn zo waarschijnlijk, dat het een aan zekerheid grenzende waarschijnlijk is. Bij speurders en ik als privédetective weet je dat er in bovenstaande teveel toeval is. En teveel toeval is de waarheid zoals ik geschetst heb.

Er is ook duidelijk dat het ministerie waar Hugo de Jonge de Septer zwaait op maat van de ambtenaren er niet duidelijk voor 5 miljard bonnetjes zijn. Dat is toch een vreemde situatie omdat het gebrek aan bonnetjes ook bij justitie twee bewindslieden van de VVD weg moesten. We weten het allemaal. Ook dat we op de 4e plaats staan op de wereld van witwasparadijzen. Curaçao gewoon daar een groot en belangrijk onderdeel van uitmaakt. Dat de president van Curaçao $ 1.000.000,– per jaar verdient omdat het zogenaamd buitenland is en hij het zwarte geld van de NL regering en leve de koning beheert.

Wat trouwens ook opmerkelijk is, is dat de Kvk de wet overtreedt: In 2018 worden er voor het laatst van Kapje Koffietein B.V. de cijfers gepubliceerd. We mogen de vaccin aandelen vermogensaanwas niet zien van Mr. Ferd Grapperhaus. Maar dan moet de onderneming uit het register worden uitgeschreven. De hele boekhouding van het ministerie van hoge de Jonge wordt onder de loep genomen. Daar zal zeker een aantal strafrechtelijke zaken naar voren komen.