Vrijmoed Crime

Misdaden van overheden
banken
het mr. titel circus

De uitgestelde ouderdomsdood als verdienmodel

Van de artsenelite en machtswellustelingen van de Bilderberggroep om mensen wereldwijd onder controle te krijgen WEF Klaus Schwab die Mark Rutte een prijs toekende om zijn landverraad in NL volgens FVD te verdoezelen.

De veel geprezen wetenschap waar we tegenwoordig alles aan ontleden is failliet. Dat blijkt uit het covid 19, 20, 21 we zullen vast wel naar COVID 100 gaan, omdat het normale doodgaan wat we moeten omdat het leven zo is, als we naar de natuur kijken en wij natuurlijk ook gewoon doodgaan.

Waar is het normale: “doodgaan van leven” gebleven????

Ik ben zelf 77 jaar. Zit in de groep die gewoon de leeftijd heeft om dood te gaan. Niet meer niet minder omdat het leven altijd eindig is. In mijn jeugd was dat nog zo. Mijn oma en opa gingen dood omdat het hun tijd werd er gezegd. De wetenschap geneeskunde stelde ook vast dat een zoontje van mij toen hij 3 ½ was dat hij leukemie had. Dat was in 1978 en toen nog maar 25% van de kinderen deze ziekte en werd mijn zoontje niet ouder dan 5 jaar. Door de wetenschap van de geneeskunde en de geneeskunde van de Farmaceutische industrie, is dat beter geworden zodat kinderen niet zo snel meer doodgaan aan leukemie.

Maar organisaties van de gezondheidszorg en de farmaceutische industrie hebben miljarden dollartekens in hun ogen gekregen. Gecombineerd met andere rampen die al sinds de jaren 60 van de vorige eeuw naar voren worden gebracht. De elite wetenschappelijke azijnzijrs met hun rampen, kwam tot ontdekking dat GOD het toch wel helemaal fout had gedaan. Er waren te veel mensen op de wereld. Geen nood. Kennelijk hadden de wetenschappelijk azijnzijkers artsen die natuurlijk veel met de dood bezig zijn (want wij zijn toch zeer intelligent aldus het volkje) het boek van Dostojefski “De gebroeders Karamazow” gelezen en met name boek V Pro en contra en het hoofdstuk “De Grootinquisiteur” Iwan een van de gebroeders laat GOD terug keren op aarde in de zestiende eeuw en verzoekt God naar de hemel terug te keren want volgens de Grootinquisiteur: God u verstoort ons gezag. Wij hebben alles goed in de hand Als men niet in u wil geloven zetten we ze gewoon op de brandstapel.

Iwan een van de gebroeders laat GOD terug keren op aarde in de zestiende eeuw en verzoekt God naar de hemel terug te keren want volgens de Grootinquisiteur: God u verstoort ons g ezag. Wij hebben alles goed in de hand Als men niet in u wil geloven zetten we ze gewoon op de brandstapel.

In autodafé’s vol pracht en praal verbrande mannen de boze ketters. Onze artsen elite wetenschappelijke azijnzijkers zijn erachter gekomen dat er te veel mensen op de wereld zijn ontstaan ​​​​​​​​​​​​​​de wereld verloren gaat.Gelukkig hadden onze artsen elite wetenschappelijke rampen ontwikkeld waar men is, ondanks het feit een deel niet goed is gewerkt, en of in kombinatie met andere. Kanker is de nummer 1 reden om dood te gaan. Hartfalen de nummer 2 reden om dood te gaan en medicijngebruik de nummer 3 reden om dood te gaan. Ikzelf vind dat de overheid volksvijand nummer 1 is die de meeste doden op hun geweten hebben. Bijvoorbeeld sinds Rutte regeert er minimaal door zijn armoede genocidebeleid 3.000 zelfdodingen per jaar waren, zodat er nu al minimaal 30.000 doden op zijn beleidsnaam staan ​​​​en daar al levenslang de gevangenis voor in zou moeten.

Uit het komen hierboven alleen maar moordenaars tevoorschijn over de natuurlijke dood geen woord. Gewoon doodgaan omdat het je tijd is, is nu helemaal verdwenen uit de wetenschappelijke wereld. We hebben ziekenhuizen waar als je daarbinnen komt je gewoonte wordt je te genezen. Dat is hun taak. Als je naar het ziekenhuis gaat, ben je al wat begonnen is met de komende jaren grote provisies zorgen voor een goede inkomen, krijgen van de verzekeringsmaatschappijen. Vandaar dat er meer dan 1,5 miljoen mensen antidepressiva slikken. vandaar dat er van de bijzondere ziekte, de echte schizofrenen op straat omdat zij niet te genezen en geen geld aan verdient kan en er 160.000 mensen die helemaal niet schizofren zijn, medicijnen tegen schizofrenie.Huisartsen gespecialiseerde artsen en de farmaceutische industrie voor tuinen aan.

Als je oud bent net ik, krijg je gebreken zoals gewoon omdat je op weg bent op een natuurlijke wijze dood te gaan. Dan krijg je bijvoorbeeld omdat je moe bent en hiervoor naar de huisarts ga en er suiker in de familie veroorzaakt, ben je ineens een diabe met onderliggende ziekte. Dan zijn er allerlei andere gezondheidsproblemen zoals overgewicht omdat weer iemand dat heeft dat zeer ongezond is. Hoe dan ook je bent net zoals ik oud en gaat er van alles in je lichaam ontregeld worden om op natuurlijke wijze dood te gaan.Dus voor de corona kreeg je griep of iets anders dan krijg je daar wel een spuit voor als je wilde, maar veel oude mensen waar alles al ontregeld was, kwam de griep of waar ik veel last van heb warmte van rond de 30 graden buiten, dan gewoon als zetje en je ging op natuurlijke wijze dood. De levenscirkel volbracht. Niets mis mee het is gewoon het leven.

Maar helaas hebben de elite artsenschurken en al of niet in dienst in dienst zijn ontstaandan artsen omdat die door hun niets kunnen doen, ook niet aan de natuurlijke dood, daar verdiend je niets aan, uit de wetenschap geschrapt. Maar gelukkig hebben we nog de volkswijsheid en wetenschap. Die weten, dat is pas wetenschappelijk, het echte weten wat gewoon feiten zijn dat we doodgaan hoe dan ook.

Nu bij de corona zien we dat duidelijk naar voren komen. De ziekenhuizen liggen vol met mensen van boven de 70 en de IC zelfs met 80-jarigen die covid hebben, volgens Gommers een gewone griep.Allemaal met onderliggende ziektes. Toch verschrikkelijk, zoveel mensen sterven doodgaan. Daar moeten we wat aandoen. Weet je wat dan gaan we wereldwijd een lockdown doen om de zwakkeren van boven de 70 in de samenleving te beschermen om te voorkomen dat ze doodgaan.

De wetenschappelijke volkswijsheid niet op universiteiten geleerd maar in het leven keek daar op een vreemde manier naar. Wat is de conclusie van deze volkswetenschappers voor veel van de mensen die nu op de IC liggen en in het ziekenhuis, namelijk heel simpel, voor de meeste die daar liggen zou het corona virus het laatste zetje kunnen zijn om dood te gaan, op natuurlijk wijze van het einde van het leven. Maar omdat er veel geld te verdienen valt zoals Grapperhaus 3,6 miljoen zie hieronder, we de dood van oude mensen uit te stellen, voor lange tijd en ten koste van wat? De schade is enorm voor de hele mensheid.

Om zoveel mensen op de wereld te zetten te herstellen ook, net als in de zestiende eeuw versierde brandstapels te maken. Alleen heten deze brandstapels in onze tijd, vaccins van Pfizer, AstraZeneca, Moderna , Jansen dat is lekker dansen, je kan er aan dood gaan en andere verschrikkelijke ziektes van krijgen, omdat mogelijk je immuniteiten systeem voor andere ziektes wordt uitgeschakeld en je daar aan dood gaat. Op grote schaal.

Het is dus volslagen waanzin om kinderen te vaccineren van volwassenen, omdat een stelletje volslagen idioten, het natuurlijk doodgaan van mensen boven de 70 zit uit te stellen, veroorzaakt ze een inkomen hebben maar ook niet meer door dat corona net zelfs dat zetje kan hebben geven oude aan mensen, om gewoon, wat is onvermijdelijk dood te gaan. Maar nu met giga aangeprate angst en lastige lijden, die doodgaan normaal is op die leeftijd. DE BESTUURLIJKE SCHOOIERS. Voor het tribunaal er mee. 

 

Het omkoopbedrag van MR Grapperhaus om ons te vergiftigen

met gentherapie