Vrijmoed Crime

Misdaden van overheden
banken
het mr. titel circus

RUTTE VVD: de meest dodelijke corrupte regeringsleider en dictator NL ooit

 

Er zijn ook NL-elite die naar Portugal zijn gevlucht zoals Eric de Vlieger, die in een opgezette postcast van Yves Gijrath op vrijdag Mark Rutte een primaire psychopaat noemde waarin hij de volgende kenmerken heeft: 1 oppervlakkige charme en welbespraaktheid 2 pathologisch liegen en sluw gedrag 3 manipulatief 4 ontbreken van emotionele diepgang en vluchtige emoties 5 geen verantwoordelijkheid nemen voor het eigen gedrag. Rutte is een levensgevaarlijke psychopaat. Dat kan ik beamen.  De primaire psychopathie wordt uit de behandellijst van de Nederlandse Psychiatrie gehaald. Logies als de leider van NL zo is kan dat beter niet op een behandellijst staan. Ook in de VS in de absolute top hebben bestuurders die kenmerken van primaire psychopathie zoals Nancy Pelosi waar de schoonzoon van in het NL als de grote alles waar de propagandamedia voor de kartelparijen niet is weg te slaan. Er zijn zelfs psychiaters die beweren als je in de top van een land zit je een psychopaat moet zijn om de druk aan te kunnen. Dat vind ik toch wat ver gaan hoewel niet onmogelijk.

Als we naar het beleid kijken van Rutte sinds zijn aantreden in 2010, nadat een paar maanden daarvoor onze eilanden aan de andere kant van de wereld allemaal zelfstandige minuscule zelfstandige landjes waren geworden waardoor  we op de 4 e plaats belanden met de zuidas in Nederland erbij van witwasparadijzen, Rutte een beleid voerde wat ik het armoede genocydebeleid ben gaan noemen. Rutte heeft over die periode de belastingdruk ernstig opgevoerd met zeker 9%. De armen zijn nog armer geworden en er is vastgesteld dat er tenminste sinds het regime van Rutte per jaar gemiddeld 3.000 zelfdodingen zijn geweest tot een jaar geleden de corona zijn kop opstak. Overigens vindt het armoede genocidebeleid ook nu nog plaats. Het feit dat Rutte de maatschappij door het corona wanbeleid verder kan ontwrichten in opdracht van zijn ook pathologische massamoord predikende vrienden zoals Bill Gates Soros Klaus Schwab WEF en wat koningshuizen maakt hem absoluut voor Nederland een van de meest gevaarlijke leiders ook. Die met gezwinde spoed moeten verdwijnen.

Kijk ook maar naar de kinderopvangtoeslag waar tienduizenden mensen het slachtoffer van zijn geworden. Een grof schandaal en Rutte blijft zitten en komt gewoon weer terug na de verkiezingen. Dat grof schandaal is helemaal niet nieuw. Ik heb het al geschreven en schrijf het nu weer: de kartelschurken VVD CDA PVDA D66 CU hebben een sanctiebeleid uitgevoerd en doen dat nog steeds om iedere Nederlander als een mogelijke fraudeur te zien die de overheid problemen wil bezorgen. Steeds alles strenger. Mr. IVO OPSTELTEN met zijn verschrikkelijke ziekte van het geselecteerde ongeneselijk geheugenverlies en de tot god verklaarde burgemeester Mr. Erberhard van der Laan van Amsterdam na zijn overlijden wist het ook al goed te vertellen. Als je de overheid voor de voeten loopt, sturen we tenminste 20 instanties op je dak om je te verpletteren. 

 

 

 

 

 

 

Dan schrijf ik het nog maar eens wat de psychopaat Rutte heeft gedaan. In 2014 heeft onze primaire psychopaat Rutte besloten dat de geheel economische (on)afhankelijke CBS criminele gelden moeten bijtellen bij de economische cijfers. Alleen Rutte vergat erbij te vertellen dat dit geld van de kinderporno-industrie is, al decennia de grootste industrie op dat gebied in de wereld wat niet in Nederland besteed werd maar op Curaçao gestald staat. Dus de nabetaling aan de EU, omdat er voor miljarden met de natte witwasvinger was bijgeteld, was zoiets van € 643.000.000, – werd aan de belastingbetaler toebedeeld. Daarom is dat de belastingdruk zo gigantisch in 10 jaar tijd om hoog gegaan.  En wij maar denken dat de economie zoals het ons werd gepresenteerd uitstekend verliep met onze trotse bestuurders die dit toch even flikten. En wij ons maar verbazen dat we van die goed lopende economie helemaal niets daarvan in onze portemonnee tegenkwamen.

 

In het boek wat u hier op de site kunt bestellen bij Bol.com DE 9.635.080,35 CLAIM laat zien dat het rechtssysteem ook al decennialang een grote leugenachtige zware gemonopoliseerde bende is. Dat zien we ook terug met volslagen juridische chaos die er heerst. Dat moet opengebroken worden. Een rechtssysteem waar de orde van advocaten op grote schaal witwassen faciliteert staat haaks op de rechtsstaat. Met faciliteren van witwassen door de orde van advocaten zelf is een advocaten criminele organisatie ontstaan. Dan kan er bij mij en vele anderen het idee ontstaan ​​dat Mr. Derk Wiersum gewoon een afrekening is in het criminele circuit, omdat de grenzen gewoon in elkaar overlopen. Dat men het doodschieten van advocaat Mr. Derk Wiersum in het persoonlijke vlak verschrikkelijk vindt voor de familie is te begrijpen. Maar de advocaten weten dat werken voor de Holleeders de van Houtens de Taghi verschrikkelijk veel geld opleverd, maar dat zij op straffe van de dood dikwijls moeten doen wat hun cliënten willen omdat zij het geld en de macht hebben. In welk land staat er een volslagen crimineel schizofreen ons over misdaad te vertellen alsof hij de heilige drie-eenheid zelve is alleen dan met schizofrene trekken, dat is Peter R de Vries. Zo’n land is ver gezonken.