Vrijmoed Crime

Misdaden van overheden
banken
het mr. titel circus

Het BIO-ETHISCHE armoede genocidebeleid kabinetten RUTTE I II III

Kabinet Rutte III met advocaat/minister/marionet Mr. F. Grapperhaus huilend er is een grens overschreden het rechtssysteem is aangetast Dat weten we al 20 jaar We mogen Taghi als het niet zo dramatisch was voor gezin en kinderen eigenlijk dankbaar zijn dat er nu eindelijk misbruik advocatuur van rechtssysteem ter discussie is gekomen.

Nederland op 4e plaats witwasparadijzen wereldwijd anno 2019

Curaçao een van de 5 juridisch gezien witwasparadijzen waar de bevolking die er niet bij betrokken is grote armoede lijdt. en niet geholpen worden vanuit ons EU land want het is buitenland RUTTE en consorten zijn gewetenloze schurken

Op RTL Z en RTL Boulevard , melden men een tijdje geleden dat UBER waar Neelie Kroes adviseur is zoals vroeger bij Prins Bernhard SR die de Bilderberggroep oprichtte, een deal met Nederlandse fiscus had gesloten. Grote verontwaardiging op RTL Z. Kennelijk kunnen de financiële wonderboys van RTL Z die opgevoed zijn met de banken roof economie, tussen roven en niet roven geen onderscheid meer maken. Het pleit voor ze dat ze niet crimineel kunnen denken. Maar daarom heeft onze, Leve de Koning en kabinet RUTTE III, vrij Neelie Kroes UBER spel. Wij hebben Nederland en dat is wij en de Caraïbische eilanden dat is Nederland. En dat is publicitair juist. Maar formeel helemaal niet. We zijn hier in Nederland gewoon Europa en hebben een eigen gezag en vallen onder gezag van Europa. Daar hoorde natuurlijk tot 2010 de Caraïbische eilanden als van Nederland ook bij.

Nederland een land? Publicitair wel maar formeel zijn het 5 verschillende Nederlanden Jullie wilde zelfstandig zijn? Nou als je door een ramp wordt getroffen als st. Maarten krijg je niets want jullie zijn buitenland. Je denkt toch niet dat je iets van ons gestolen zwarte geld krijgt? Nee als nuttelozen mag je gewoon naar GOD helpen we je er graag bij.

Maar in 2010 heeft het CDA Partij van de Arbeid (PvdA) CU van de eilanden volledige zelfstandige landen gemaakt die ook nog onderling van status verschillen, maar het is nu formeel buitenland. Curaçao is het grootste eiland die vallen niet meer onder ons in Europa gezag juridisch. En een aantal andere eilanden vallen onder het gezag van de Koning als gouverneur. Allemaal buitenland formeel. Nu hebben we dus verschillende Nederlanden die onderling juridisch niets met elkaar te maken hebben. Dat is nu dus een buitengewoon goede positie om miljarden wit te wassen. Want er is publicitair 1 Nederland. En zo horen we de ene week dat UBER met adviseur Neelie Kroes een deal gesloten heeft met de belastingdienst van Nederland, alleen wordt er niet bij vertelt welk Nederland. Een week later, omdat iedereen begint te koeren, wordt het door de belastingdienst hier weer ontkent dat er een belastingdeal is met UBER, wat vrijwel zeker ook weer klopt.

Daar is ze weer Neelie Kroes De reputatie kennende van Prins Bernhard SR waar Neelie de Bilderberggroep mee hielp oprichten, vraag ik me af of zij in die tijd niet de maîtresse is geweest van de prins. Gewoon nieuwsgierigheid.

Neelie Kroes, die ook al adviseur was van Prins Bernhard SR voor de Bilderberggroep, en voor witwassen Paalberg liet opdraaien omdat zij Koninklijke bescherming geniet, zal wel het volgende bedacht hebben: vestig een bedrijf op Curaçao en spreek daar af met de belastingautoriteiten een goedkoop belastingtarief lager dan Bermuda waar men eerst zat. Er is al een holding van UBER in Nederland, dan sluis je wereldwijd alle winsten naar de holding in Nederland, en omdat de hoofdvestiging op Curaçao de aandelen bezit van de holding in Nederland Europa, kan je alle winsten verzamelt, in Nederland, zonder belasting over te betalen volgens onze wetgeving, overhevelen naar Curaçao, waar UBER het aanzienlijk lagere belastingtarief dan in Nederland, zelfs lager dan men op het witwasparadijs Bermuda betaalde, hoeft af te rekenen. Als ze zwart geld hebben kunnen ze dat ook gemakkelijk doen voor een tarief van niet meer dan 10%.

De alles weter Ndrangheta

En zo komen we dan op de 4e plaats op de wereldranglijst van witwasparadijzen en zijn we een schurkenstaat geworden. De uitvinders van deze constructie: CDA PVDA CU in 2009 althans de top daarvan hebben zich letterlijk een ongans gelachen: hier snapt geen hond iets van: een aantal buitenlanden die Nederland heten. En je geeft de kleinste ook nog publicitair een status mee alsof het bestuurlijk ongeveer hetzelfde is als Nederlandse Europagemeente en de verwarring is groter, en kan men het schurkenstaat zijn weg redeneren omdat de goegemeente er totaal niets van begrijpt. Zie op  deze site hoe de schurkenstaat Nederland, eigenlijke moet ik zeggen de Nederlandse schurkenstaten ongeveer werken. Ik kan jammer genoeg tot nu toe alleen maar een topje van de schurken ijsbergen laten zien.   

Samenwerking anders gaat de Nederlandse constitutie stuk. Dus snel Rusland en Poetin veroordelen voordat die gekke Trump Met zijn corruptie onderzoek in Oekraïne achter de echte waarheid van MH17 komt .

Nu is Rutte met groot gevolg weer naar de Verenigde Natie afgereisd om de kwalijke gevolgen kennelijk publicitair weer weg te nemen. We lopen al topfuncties mis. Mark Rutte is in zijn eigen list en bedrog zwaard gevallen en zelfs niet voorgedragen als hoogste baas van Europa. Als wij op de lijst staan op de 4e plaats witwasparadijzen in de wereld kan je niet de hoogste baas worden van Europa. Datzelfde geld voor Frans Timmermans en Jeroen Dijsselbloem ook. Als je namens een land wat mede door de partij waarbij je hoort een schurkenstaat is geworden dan wordt je buitengesloten. En dan hebben we het nog steeds niet over dat Nederland de grootste kinderporno-industrie ter wereld heeft al 20 jaar en daar nog nooit in deze 20 jaar arrestaties zijn verricht. Ik verwijs nogmaals naar http://misbruikviajeugdzorg.blogspot.com en de aangifte die ik heb gedaan. En kijk ook eens naar https://www.youtube.com/watch?v=39YQbv6vEFA  en ook naar deze video https://youtu.be/LWEw4nfhMVM Daar moet allemaal onderzoek naar plaats vinden en iets aan gebeuren al is het maar alleen om te weten of het klopt.

Kabinet RUTTE 2 waar minister Schippers namens dit kabinet in 2015 het gewijzigde Europese verdrag weigerde te ratificeren. Het gewijzigde verdrag verbied BIO-Ethisch beleid zoals in Nederland het armoede genocide beleid is en beschouwt dit als een zeer ernstige schending van de mensenrechten

Het BIO-ETHISCHE armoede genocide beleid kabinetten RUTTE I II III

De laatste 20 jaar kabinetten in Nederland houden er een merkwaardig beleid op na. Ik noem dat het armoede genocide beleid. Dat zorgt ervoor dat mensen die problemen hebben en geen werk kunnen krijgen en oude van dagen nutteloos zijn. Zij dragen niet meer bij aan de maatschappij van Nederland. Deze nutteloze mensen, ik ook dus, worden tot zelfmoord gedreven. Maar eigenlijk komt het erop neer dat het in 1960 in Amerika in zwang geraakte BIO-ETHIEK is.

Een van de honderdduizenden nutteloze mensen die volgens de Bio-Ethiek beter dood kunnen zijn om de werkende ELITE een beter leven te geven. Deze kost teveel geld. Dood heb je in ieder geval nog iets aan zijn organen die goud waard zijn.

Bio-ethiek houdt in dat men vindt dat je rustig 3.000 mensen mag vermoorden om 10.000 anderen een beter leven te geven. Als je het goed gaat analyseren dan kom je erachter dat de laatste 15 jaar er maar in ieder geval onder de kabinetten Rutte I II en III deze bio-ethiek uitgevoerd wordt, wat ik het armoede genocidebeleid noem. Duidelijk is dat dit soort massamoorden net kan en een soort veredelde vorm van het Nazisme of neofascisme is. Geen rassen uitroeien maar mensen die geen nut meer hebben.

Zij krijgen we 2% inkomen bij en betalen door de inflatie 3% minimaal aan hogere kosten. Dat zijn spekkopers Herstel viskopers

In Nederland wordt dat uitgevoerd op de VOC mentaliteit. Kijk maar naar het inkomensbeleid. De werkenden ( met deze term begint het al) die krijgen er 2% koopkracht bij. Wat al een gotspe is als er een inflatie is in Nederland van 2,84% op jaarbasis dan kom je er als werkende ook al aan te kort. Maar de gepensioneerden en niet werkenden ( de uitkeringstrekkers ) krijgen maar 1% Die komen helemaal tekort en kunnen uit huizen gezet worden op straat belanden wat al is opgelopen van 28.000 daklozen naar meer dan 40.000 daklozen. De belastingdienst en andere overheidsinstanties mensen zoals ik die kritisch zijn letterlijk van alle inkomen beroven op strafrechtelijke wijze en deurwaarders met volstrekt onjuiste juridische gronden mensen beroven die op grote schaal zelfmoord plegen.

De natte droom van Mark Rutte en |Leve de Koning. Werknemers gedisciplineerd naar het werk. Chip in je nek en de belasting wordt per minuut geïnd. Geen betalingsachterstand. Geen zin meer om zo te leven? Mag je gelijk naar de bedrijfsarts voor voltooit leven pilletje en kunnen je gouden organen gelijk worden geoogst

Er zijn in Nederland 8.000 zelfdodingen per jaar Dat is inclusief euthanasie wat in Nederland als de heilige graal wordt gepromoot waarbij D66 BIO-ETHIEK zelfs zover gaat om een pil van zogenaamd voltooit leven te creëren als je geen zin meer in het leven hebt. Dat is levensgevaarlijk want deze maffia achtige regeringen gaan dan een sfeer creëren om je tot zelfdoding te drijven wat ze al haast openlijk doen. De BIO-ETHIEK is in heel Europa ook opgevallen en men heeft het verdrag van de rechten van een mens ook op een eerlijk proces aangepast en de BIO-ETHIEK verboden. Dat verdrag wat in 2015 is aangepast, wordt pas rechtsgeldig voor de lidstaten van Europa als de aangesloten landen het ratificeren. Men het er dus mee eens is. Maar wat heeft het kabinet van Rutte II minister Edith Schippers gedaan namens het kabinet? Men heeft het verdrag van de rechten van de mens met het verboden bio-ethische gedrag niet GERATIFICEERD. Men zou ala minuut gearresteerd kunnen worden omdat men zich schuldig maakt aan het verboden armoede genocidebeleid. Deze regeringen gaat uiteindelijk vallen door dit beleid. Nederland is net zo dodelijke samenleving als de Verenigde staten van Amerika alleen met andere middelen

Zelfs in deze spotprent staat Rutte nog te liegen. Bij Mark, ik heb er zo grote bewondering voor aldus Wiebes slaat de leugendetector pas uit als hij niet liegt. De leugen detector is nog nooit bij Mark uitgeslagen.

U kunt aan de site zien dat ik zeer kritisch ben op ons rechtssysteem. Er is op geen enkele wijze lijkt, meer recht op een eerlijk proces van de rechten van de mens te krijgen omdat advocaten deurwaarders notarissen het openbaar ministerie en rechters en de besturen daarvan samenwerken en men uit het midden van de advocatuur een advocaat/minister/marionet Mr. F. Grapperhaus hebben benoemd om onze rechten te ontnemen. Zelfs nu zogenaamd uit veiligheid geen toegang meer verschaft aan journalisten die toch al niet kritisch zijn en 95% daarvan in Belgische handen is die nooit kritische artikelen schrijven over de groot adverteerders waar de Nederlandse Staat ook bij behoord.

Ruziede advocaten crimineel Wordt er eentje afgeschoten herinnerd men dat men al tientallen jaren gewoon crimineel bezig is en er ook met hun kan worden afgerekend binnen het criminele circuit.

Ik ben blij dat er tweespalt is ontstaan binnen het gemonopoliseerde Mr. titel criminele circuit over die kroongetuigen. Je sluit de ene moordenaar op met behulp van andere moordenaar die vervroegd buiten komt en zijn criminele activiteiten weer ten nadele van de maatschappij kan voortzetten en de criminele gemonopoliseerde advocatuur weer schathemeltje rijk kan worden van deze zware criminaliteit. De volslagen gewetenloze advocaten zoals Mr, G. Spong met het juridische machtsschaak geld weg recht weg, moeten vervangen worden, door gewetensvolle advocaten die recht verschaffen.