Vrijmoed Crime

Misdaden van overheden
banken
het mr. titel circus

Het advocaten/curatoren faillissementenfestival in Nederland Hoe de advocatuur zich rijk procedeert en steelt in faillissementen DEEL 1

De VVD die al minimaal 45 topfunctionarissen wegens malversaties is kwijtgeraakt en de integriteitscommissie overuren maakt om veel soorten gedrag van toplieden die men niet kan missen binnen de integriteitscodes te wringen zijn ze hun geldelijke gewin via de partij jaarlijks gaan vieren met een partijfestival. Vroeger hete dat partijcongres. Je op een partijcongres lam zuipen gebeurde veel, maar deze combinatie was wat negatief voor de partij. Een ordentelijke partij daar zuipt men niet en geeft men het goede voorbeeld. Een festival dat is gelijk heel anders. Dan is het gerechtvaardigd een snuifje cocaïne of ander drugslekkers al of niet van koninklijke origine te nemen. Elkaar, mannen en vrouwen, dan even in het kruis tasten en met een lijntje coke, worden alle mogelijke My Too effecten geneutraliseerd. En dat inspireerde mij, omdat het Mr. titel circus overmatig in de VVD vertegenwoordigd is,

de overmatig vele en de zeer grote faillissementen, zelfs helemaal bedacht en van tevoren opgezet, faillissementenfestival te noemen. Omdat rechterscommissarissen en rechters meestal weer van D66 origine zijn en het rechtssysteem compleet gemonopoliseerd gesloten houden, door altijd aan advocaten faillissementen toe te kennen en er dan geen verdere controle op plaats te laten vinden.

86 faillissementen 5 miljoen euro rijker blijkt de studie die moest omdat je voor andere studies niet deugde toch een zeer goed inkomen te hebben opgeleverd, die de andere studie stumpers met hun wetenschappelijke inkomentjes nooit krijgen.

Ik ben als adviseur betrokken bij een faillissement waar een advocaat/curator Mr. B.G  Arends bij betrokken is/was De man alleen al heeft/had een faillissementenfestival van 86 faillissementen. Gemiddelde opbrengst voor hem zeker, althans legaal € 50.000,00 per faillissement heeft opgeleverd en hij mogelijk op de lijst van 160.000 multimiljonairs terecht is gekomen. De advocaten staan na de boeren op de 2e plaats op deze festival ranglijst.

Ik begin met een volgens de NRC grootste faillissement in Nederland van Eurocommerce van honderden miljoenen euro’s. Of dat nu klopt wat NRC handelsblad zegt dat dit het grootste faillissement is in Nederland waag ik te betwijfelen. Het NRC handelsblad is, omdat ze de financiën zelf niet rond kregen, zoals 95% van de Nederlandse pers, een Belgisch krantenvodje geworden, en publiceren alleen maar zaken in deze waar geen grote adverteerders bij betrokken zijn. En gaan dan helemaal uit hun dak met publiceren en opblazen, waar Disney World nog inspiratie aan op kan doen. Het grootste faillissement ooit in Nederland is de SNS bank geweest die uiteindelijk na volledig leeggeroofd te zijn door Dik Wessels al of niet in opdracht failliet ging. Leve de Koning. Ik roep dat af en toe ook spontaan. Dat moet in Nederland.

Alle schulden er uit in een stichting en die failliet laten gaan Het vastgoed zwaar afwaarderen 40% tot 60% en verkopen aan Dik Wessels zou je een moderne letterlijk bankoverval kunnen noemen. Zelfs met bedreigingen en al. Alleen is het nu geen contant geld maar het hele vastgoed. De grootste bankroof ooit in de NL in de 21 ste eeuw GESCHIEDENIS

De SNS bank is door de staat de belastingbetaler dus overgenomen en daarom nooit faillissement genoemd wat grote gevolgen voor de financiële markten had gehad. Die VOC verbloeming van de werkelijkheid is geniaal. En de sprookjesfabrieken van USA kunnen Nederland als onuitputtelijke bron van hun sprookjes gaan gebruiken. Uit betrouwbare goed ingelichte kringen heb ik vernomen dat het het vermogen van de Wessels, geschat op 23 miljard, slechts 10% is , het gebruikelijke tarief, voor dit soort transacties, wat betekend dat er sprake moet zijn van 230 miljard vraagtekentransacties waar nooit verder naar gevraagd is. Heeft Curaçao Nederland buitenland toch een geweldige witwasstatus en heeft de 4 de plaats op witwasparadijzen gewoon verdient. Als de informatie ook allemaal klopt.

Het artikel over EUROCOMMERCE vergt nog wat onderzoek en komt er aan binnen een week. Maar wilde u het al vast laten weten. Value8 is ook een meester van voorgekookte faillissementen door althans Peter Paul de Vries. En natuurlijk Geert Schaaij met zijn IVEKO, de faillissementen van IMTECH, V&D, Coolcat en modeketen Olcay Gulsen waar natuurlijk weer Top crimineel Peter R de Vries bij betrokken is althans zijn kantoor waar hij directeur van is. Komt het zien komt het zien hoe de Mr. titel gang de faillissementenfestival ballen in de lucht houden. Hier komt de eerste act:

EUROCOMMERCE faillissement nr. 1 act.         

 Waarom dat hele verhaal hiervoor wat ogenschijnlijk allemaal niets te maken heeft met het faillissement van Eurocommerce. Behalve dan de brief over Eurocommerce in de kop van de website vermeld de “Opgezette faillissementsfraude brief over Eurocommerce 15 oktober 2011”daar zien we een aantal hoofdrolspelers van de roversbende weer terug. Ook de curatoren Mr. P.F. Schepel te Deventer en R. Miedema RA. Dan zullen we die ook nog even doorlichten en de betrokkenheid bij de zwendel juridisch technisch. Uit de brief blijkt het volgende en is onderbouwt door een openbaar verslag surseance van betaling op 24 augustus 2012 waar dan ook nog een derde curator van hetzelfde advocatenkantoor JPR betrokken is namelijk Mr. A.A.M Spliet.  De brief “Opgezette faillissementsfraude brief over Eurocommerce 15 oktober 2011” die zogenaamd niet bestaat blijkt door lieden te zijn geschreven die van giga zwendel met behulp van de Mr. titel marionetten die worden aangewezen om de zwendel juridisch uit te voeren, geeft bijvoorbeeld aan dat de huurgeldstromen niet naar ECH (Eurocommerce Holland) moeten omdat anders de surseance van betaling wegens voldoen kasgeldstromen opgeheven zou moeten worden, en de Dik Wessels de geplande gebouwenroof bij Eurocommerce, zoals ook bij de SNS-bank heeft plaatsgevonden, niet kan uitvoeren. Dat heeft Sipko Schat geopperd omdat hij als de hoogste bankier ook van Eurocommerce weet hoe hoog de geldstromen zijn en kan doorrekenen wat er kan gebeuren.

Leve de Koning

In het sprookjesparadijs het Koninkrijk de Nederlanden waar Disney World nog inspiratie aan op kan doen, wordt door de FIOD, die iedere massafraude door buitenlanders van onze sociale voorzieningen en belastingontduiking over het hoofd zien, omdat er 600 IT systemen zijn, en men bestuurlijk niet in staat is, deze met elkaar te laten communiceren, hebben in hun niet aanwezige wijsheid besloten dat er sprake was van valsheid in geschriften, en het OM met hun Mr titel Dik Wessel  en Rabobank marionetten wijsheid, en de FIOD samen hebben vastgesteld dat de brief “Opgezette faillissementsfraude brief over Eurocommerce 15 oktober 2011” door Ger Visser is geschreven en gemaakt, om de schuld van een van de grootste faillissementen op anderen af te schuiven. Als dat geen goed verhaal is voor de sprookjesfabrieken van Disney World waar goed en kwaad hoofdlijnen in zijn, weet ik het ook niet meer. Zij moeten er maar een Edison voor krijgen dat is uiteindelijk de topcrimineel Peter R de Vries ook gelukt met zijn sprookje over Joran van der Sloot. En als sprookjesverteller over Judas zal hij in Amerika beslist grote ogen gaan gooien. Nu maar weer even terug naar het sprookjesparadijs Nederland en het festival van de faillissementen.   

Wat jammer. Nadat ik in opdracht van mijn criminele RABO leiding miljarden door de Libor fraude RABO zwendel had verdient en bij Eurocommerce de honderden miljoenen faillissements Dik Wessels zwendel op gang gebracht hebt, heb ik toch omdat ik een te groot risico ben geworden, het veld het ruimen. Stiekem via de achterdeur

De harde waarheid is, dat toen de brief geschreven is op 15 oktober 2011, Eurocommerce Holland in surseance van betaling verkeerde, en de ombuiging van de huurgeldstromen die zouden hebben moeten lopen naar Eurocommerce, rechtstreeks naar de betrokken banken zijn omgebogen, en dat alleen door de curatoren kan zijn gebeurd omdat Ger Visser in deze surseance van betaling niets mocht regelen. De curatoren in de surseance van betaling. Mr. P.F. Schepel en P. Miedema RA zien we dan ook weer terug bij het faillissement van Eurocommerce in 2012 en leefde onze grootste bankrover in de geschiedenis van Europa ooit, en als bijverdienste gebouwenrover was o/a Eurocommerce nog. En tijdens het faillissement van Eurocommerce, kwam al naar voren dat men een grootdeel van de huurgeldstromen niet kon terug vinden die naar de banken waren gegaan. Voor de leken merk ik maar even op, dat van de huren die naar de banken gingen maar voor een deel voor de banken gegarandeerd was en de rest was om de vaste lasten en andere zaken te betalen wat niet kon, en daar het faillissement door werd veroorzaakt. De curatoren van de surseance van betaling Mr. A.A.M. Spliet en Mr P.F. Schepel en P. Miedema RA hebben dat zelf geregeld deze faillissementsfraude. En als er iemand anders deze huurgeldstromen heeft veranderd, zij als curatoren van de surseance van betaling ernstig zijn tekort geschoten en dat daardoor het faillissement van Eurocommerce is ontstaan. Daarbij zijn betrokken de Rabobank met Sipko Schat, de Liborrente fraudeur, namens de Rabocrime org, en Peter Keur van FGH bank N.V. ook Rabobank waar tegenwoordig zelfs Pieter Lakeman van zegt dar de DSB bank vergeleken met de criminele Rabobank een zeer integere bank is.     

Al ben ik nog zo curator tuchtrechtszwendel crimineel de Order van Advocaten dekt me wel want die buigt het om in integriteit anders raakt men de dictatoriale gemonopoliseerde macht kwijt.

Waarom heb ik er dan ook nog eens de Orde van Advocaten van Nederland bij betrokken, die op grote schaal witwassen faciliteren voor de ruwweg 8.000 strafrechtadvocaten en faillissementen zwendel van advocaten helpen af te dekken omdat men als groep integer wil nee moet overkomen. Nu dat is zeer duidelijk omdat curator Mr Paul Schepel op de website van JPR advocaten als:

  • Lid van de civiele commissie van de Orde van Advocaten Overijssel voor het rechtbank balieoverleg
  • Lid van de faillissementscommissie van de Orde van Advocaten Overijssel
  • Lid van de financiële commissie van het College van Afgevaardigden van de landelijke Orde van Advocaten.

Alstublieft daarom alleen al, volslagen gewetenloos ala Mr. G SPONG en onbetrouwbaar deze Mr. P.F. Schepel en hij maar ook P. Miedema RA nooit als curator hadden mogen worden benoemd. Dit is aantoonbare corruptie zoals ook door Paul Ruis al lang gesignaleerd is ook bij rechters. Zie zijn verhaal op Café Weltschmerz


Het valt niet mee om de waarde van de panden van Eurocommerce in beeld te brengen. Eigenlijk is dat niet goed vast te stellen. In het openbare verslag surseance van betaling staat dat de panden 59 stuks van Eurocommerce worden getaxeerd op € 822.397.000, — door DTZ Zadelhoff.  En de panden zijn al geherwaardeerd. Het is niet duidelijk maar aangenomen kan worden dat deze taxatie is gebeurd op basis van de vrije markt. Dat was de business van Eurocommerce, bouw of koop kantoorpanden, ga ze verhuren en verkoop op de vrije markt de verhuurde kantoorpanden. Dat was al tenminste 10 jaar goed gegaan. Dus nogmaals men moet ervan uitgaan, want Zadelhoff is toch een bekent staand taxatiebedrijf, de voorgaande taxatie goed is en dat deze taxateurs al rekening hebben gehouden met de mogelijke problemen en dalingen van de markt. En dan blijken er in 2012 door verschillende partijen taxaties te zijn verricht op basis van de onderhandse verkoopwaarde voor € 565.000.000,– en dan nog even de executiewaarde (gedwongen verkoop) vermelden van € 400.000.000,–. Je hoeft er werkelijk geen juridische studie voor gedaan te hebben, een lagere schoolopleiding volstaat al om te zien dat hier sprake is van giga doelbewuste fraude, valsheid in geschriften door de kennelijk latere taxateurs. En curatoren van de surseance van betaling die ten behoeve van de schuldeisers voor het hoogste bedrag hadden moeten gaan deden dat niet want die zijn ook bij de giga zwendel betrokken. Want de grootste bankrover ooit in de Nederlandse geschiedenis van de SNS bank. Dik Wessels die geen geld roofde, dat is zo ordinair en iedereen begrijpt dat, maar panden met een miljarden waarde, was er bij betrokken. Dus het idee om de panden van Eurocommerce te kopen tegen een fractie van de prijs zien we hier dan terug.

De grootste bankrover ooit in de Nederlandse geschiedenis Dik Wessels af gedekt door Leve de Koning? en de belangenverstrengeling van het hele mr. titel circus van advocaat top rechters en de voorzitter van de hoge raad En ook als gebouwenrover de gebouwen van Eurocommerce tegen ongeveer 50% geroofd

De brief van 15 oktober 2011 die in de kop van de site staat vermeld helemaal volgens het boekje sorry briefje van Dik Wessels uitgevoerd. Op 25 januari 2013 is er een bijeenkomst van betrokkenen van het faillissement van Eurocommerce.

Op deze site heb ik al een artikel geschreven dat er innige criminele banden bestaan tussen Rabobank en het OM vanwege hun samenwerking o/a door de Liborrente zwendel strafzaak te laten afkopen voor een habbekrats, en samenwerkte althans de Rabo kreeg opsporingsbevoegdheid om de FCIB First Curaçao International Bank voor witwassen uit te schakelen. Mooi een concurrent witwasser weg. Maar dat betekent weer dat er een enorme belangenverstrengeling is tussen Rabo en het OM. Dat is bij Eurocommerce faillissement  ook zo. Op de vergadering van

25 januari 2013, zien we weer de curatoren van Eurocommerce weer terug die ook de surseance van betaling deden: Mr. P.F. Schepel tevens lid van het landelijke bestuur van de Orde van advocaten, Mr. A.A.M. Spliet, en P. Miedema, accountant R.A. die aan de corrupte afwaarderingen zijn RA positie verbonden heeft en nog een afgeleide stichting van Eurocommerce Mr. R.R. van Looyen.

De criminele zwendelbestrijders die door afkopen en omkopen een zijn met OM RABO/CDA/OM een crimineel aandeel in elkaar. CDA heeft de 5 witwasparadijzen Nederland die formeel buitenland van elkaar zijn gecreëerd.

De Rabo met  R Spierenburg met wat werkelijk prachtige titel is Crisismanagement @ Fraudebestrijding bij een criminele bank (zie artikel de criminele Rabobank) R. van de Wetering en H. Damkot. Er ontbreken Rabobank grootheden namelijk Sipko Schat de Libor fraude de specialist die later door de achterdeur verdwijnt want stel dat ze door de mand vallen dan is Sipko Schat een groot gevaar en van de FGH bank, Peter Keur die kennelijk ook beter op de achtergrond kan blijven omdat hij een van de grote spelers van dit zwendelspel is. Dan nog RABO FGH bank leden G Brenninkmeijer en mevr. Y.A. Heykant hier is eindelijk een vrouw te vinden aan de criminele top Hier moet toch ook maar eens wettelijk gequoteerd worden. Maar 1 vrouw bij deze criminele zwendel. Moet niet kunnen. Dan nog twee leden van de SNS bank Ik noem hier geen namen De hele SNS bank is zelf tot op de grond toe bezwendeld omdat ze te eerlijk en naïef voor het doortrapte criminele Rabobank volkje zijn. En komt weer de FIOD net als het OM met de Rabobank partners in het kwaad, Ron Scholing, Marc. Rensing en Andries Pol en dan het OM ovj Wim Bollen en Rudy Koolschijn parketsecretaris die wel notulist zal zijn geweest. In de vergadering blijkt uit het verslag, dat gewoon de roddel en achterklampmethode ala het kroongetuigensysteem vastgesteld dat Ger Visser familie crimineel is en nodig gearresteerd moeten worden. Het koker denken is ingeschakeld, verzamel alle narigheid en zorg voor bewijsstukken al of niet zelf gefabriceerd en klaar is kees.

Dan lijkt het erop dat ik de enige ben die over deze zwendel en al 20 jaar niet functionerend rechtssysteem schrijft, maar bekijk dan de video op deze site met het interview met Paul Ruys journalist die de belangenverstrengeling tussen advocaten en rechters weergeeft. Ik heb in het verleden ook wel artikelen geschreven over de advocaten/plaatsvervangende rechters op facebook. Als je voor een driekoppige rechtbank en of Hof voor je ziet met twee vervangende advocaten/plaatsvervangende rechters en de belangen van de advocatuur zijn in het geding dan stemmen zij over de voorzitter wat altijd een vaste rechter is heen en verlies je terwijl juridisch had moeten winnen.

Zijn plaatsvervangetende advocaten rechters wel eerlijk? In dit artikel duidelijk niet Een groot rechtssysteemverkrachting door hele mr. titel circus

En deze plaatsvervangende advocaten rechters, hebben heel veel functies los van hun rechterschap zodat belangenverstrengeling haast altijd aanwezig is. In het interview met Paul Ruijs blijken meeste rechters ook allerlei functies te hebben die zij niet hebben vermeld in een lijst wat verplicht is en er allerlei belangen door elkaar lopen.

Dus mijn stelling dat er al twintig jaar niet op nauwelijks recht kan worden verkregen klopt. Het wordt tijd dat de zwendelaars in de regering Leve de Koning worden uitgeschakeld. Dus Haal zoveel mogelijk van alles boven tafel van de zwendelaar bestuurders zodat ze kunnen worden uitgeschakeld en berecht als de rechters via een soort ballotage zijn gezuiverd van corruptie. Misschien moer er eens over worden nagedacht al onderzoeken in te stellen naar de studenten die recht willen studeren. Dan haal je er al een lading tuig tussenuit. Nu is het zo als je niet in staat bent een andere studie te doen ga je recht studeren. Die weten gelijk omdat ze met giga studieschulden worden opgezadeld door de wet te omzeilen en of corrupt te zijn toch multimiljonair kunnen worden. Dat is ook een klimaat kwestie namelijk een sterk verrot rechtssysteem waar in ieder geval in Nederland waar geen recht kan worden verkregen. Waar huilebalken zoals Mr. Grapperhaus advocaat/minister/marionet vinden dat het rechtsstyeem is ten gronde is gegaan omdat er een advocaat vermoord is, terwijl de huilebalkende advocaten een college die weigerde wit te wassen tot zelfmoord hebben gedreven in een rechtssysteem wat al 20 jaar door deze Mr. titels niet functioneert                  

De advocate die om haar gezin te beschermen uit het leven stapte omdat ze geloofde in integer recht en niet wenste wit te wassen. Je zou wensen dat van dat advocatenkantoor er een advocaat afgeschoten \zou zijn geworden in plaats van uit de zich met zwart geld rijk procederende strafrechtadvocaten waar witwassen wordt gefaciliteerd