Vrijmoed Crime

Misdaden van overheden
banken
het mr. titel circus

Groninger gas excuus enquête parlementair wanbeleid

Het kabinet van de rekeneenheid EPIDEMIE door onafhankelijke tien minste

Deze site die mijn misdaadblog heeft vervangen en de blog zelf, geven nu en in het verleden aan dat optreden van het kabinet Balkenende I in 2002 gewoon door de regerende partijen giga wanbeleid wordt aangekondigd. We zitten met de kerken die leeglopen. Balkenende maakt een mededeling dat we de VOC mentaliteit terug moeten brengen. Enkele vragen zich af wat bedoelt hij nu? Het is bekend dat de VOC samen met de WIC ware roversbendes waren en hele volkeren het leven waar zij verschenen. om meer en nabij 1620 dus. Wat betekent Balkenende daar nu mee? Ik haal dat nog even naar voren hoe de VOC mentaliteit is heringevoerd die nu niet bepaald een gezellig beeld oproept en basis is voor het door mij gesignaleerd wanbeleid vanaf 2002.

De klimaatbestormer die door de hemel rampen en aardbevingen van 23 hittegolven in de explosieve cijfers NU VAN KNMI de klimaatbomen niet meer tot de hemel groeien.

In het geval zat Jesse Klaver van Groen Links in het opinieprogramma van Jinek te vertellen dat Jesse blij was dat er een enquête komt over het Groninger Gas want echt ieder was nooit zou veel verkeert een parlement als in dit dossier (wat een rot naam, al het menselijke het psychiatrisch en psychologisch lijden en andere door het bevingsgweld in een dossier gebracht) makkelijk te schuiven van de ene naar de autoriteit. Ik noem dat geestelijke wreedheid. Een lijst van procedures die worden uitgevoerd op de bevolking. In 2007 stond Nederland op een 3de plaats bovenaan en vorig jaar in 2017 op de 5e plaats. Dit soort lijsten zie je voorbijkomen en verdwijnen. Dat laatste zal wel door de geestelijke wreedheden censuur kartel de NOS verdwenen zijn. er zou hersteld worden.Geestelijke wreedheden is Internationaal verwerpelijk en strafbaar in ieder geval volgens de Nederlandse wet.

De door de kabinetten Rutte I II III uitgevoerde wreedheden om te constateren dat de vraag van deze woning goed beschadigd was en van het niet kwam door nalatigheid van de bewoners zelf.

Even wat informatie over de NAM

In 1963 is de NAM opgericht, ik was toen 19 jaar, daar zit nog wat over in mijn geheugen, en wat informatie heb ik gehaald uit gepubliceerde stukken van RTV NOORD. Uit de stukken blijkt in kombinatie met informatie dat de NAM bestaat uit drie partijen:

  1. De Nederlandse Staat met Energie Beheer Nederland NV 40%
  2. Koninklijke Nederlandse Shell 30%
  3. ExxonMobiel 30%

Dat de Nederlandse Staat deelnemer aan de NAM is via EBN bleek ook uit het volgende: wat mij dan verbaast is dat er een rechtbank, omdat daar een zaak over is aangespannen, vaststelt dat de Staat geen deelnemer is van de NAM en de EBN wel en die is 100% Nederlandse Staat. Ik vind het werkelijk geneuzel om daarover te procederen door de Nederlandse Staat die hoe dan ook mede-eigenaar is van de NAM. Dat is weer advocatenwerk die zich rijk procederen. Van de Staat zelf van de EBN 100% Staat daar deel van uit maakt hoort niet uit te maken. De minister van financiën, als die deel volk van een kabinet voor haar staat, roept hij gewoon zelfs de directie van Energie Beheer Nederland BVbij hem op kantoor en dat de schade die tevoorschijn komt is zo snel mogelijk moet worden afgewikkeld door de NAM en dat zij namen de staat moet zorgen dat haar burgers daar niet onder lijden. Kwestie van Fatsoen. Klaar. Geen overbodige processen en de schades ongeveer 6 7 jaar geleden in het geval er zich voor hebben gedaan.

De man van de herin van de V mentaliteit die de kabinetten Rutte I II III ten volle uitvoeren met een openlijk armoede naar genocided beleid, die onder de minste armen tien tot 3.000 zelfdodingen per jaar leiden.

Maar niet in Nederland. Daar heeft de VOC mentaliteit van graaien en snaaien en roven in het politieke landschap zijn herintreden gedaan in 2002. In de moderne wereld moord je geen hele volkeren uit. Nu ja USA in Afrika van ouderen in de wereld wel misschien, maar in ons land zelf natuurlijk niet. Toen we 300 stichtingen hadden voor mensen patiënten waren, nu zegt de ene journalist er zijn speciale zorg die mensen onder de zorg van de altijd zelfs zo vrolijk rond neukende politicus/burgemeester Onno Hoes vallen. Andere journalisten schrijven dat er 60.000 tot 90.000 verwarde mensen zijn de overheidsarmoedegenocide niet meer aan kunnen.

Spreekt voor zich Beide meesters in de achterbakse roddels en achterklap om mensen kapot te maken

Nu terug naar de NAM: dat de Staat juridisch niet aan de NAM deel neemt maar deEBN mag moreel dan niets, maar juridisch en financieel wel. Er is ergens in de 70 jaren vorige eeuw met de Sovjets die Rusland toen bestuurde met het staatsbedrijf Ga een oude overeenkomst gesloten door de NAM voor de afname van gas. Ik kan er nu niets over vinden, omdat ik boos was over de onbetrouwbare overheid die ons voor Groninger Gas om en nabij de 30 guldencenten ongeveer 13 eurocent betalen per kub en de NAM met mede-eigenaar de Staat van Gazprom gas inkocht voor 2 gulden en dat doorverkochten aan Italië voor 5 guldencenten. Men wilde niet weten dat de daar aan deel namen van de Shell en ExxonMobile bang waren dat andere staten dit ook eisen.Vandaar dat algemene staat dat beide maatschappijen 50% NAM eigenaar zijn. Niets is minder waar.

NAM kantoor is aarbevingbestendig door de miljarden winsten

Minister Henk Kamp van economische zaken heeft met het zittende kabinet gasovereenkomsten getekend voor het Groninger Gas verkocht er meer verkocht aan het buitenland en meer inkomsten kwamen in de NAM, voordat de Groninger huizen op hun grondvesten verkopen en grote schade opliepen. We kennen de hele cyclus dat het lang geleden met het terugdraaien van Gas, want dat kon niet, er waren overeenkomsten met buitenlandse partijen. Dat is ook alweer een beroven van het volk van Nederland van het gas ten baten van de eigen zakken, omdat bekent is dat het gasveld niet eeuwig geëxploiteerd kon. Door aan het buitenland te verkopen worden de taken van de betrokken bestuurders verder uitgewerkte taken en met deze transacties van de NAM de kunnen worden uitgevoerd.

Henk Kamp de man van: mijn mond liegt maar het smoel speekt de waarheid. Blijf maar zelfs schuddebollen in Groningen willen we giga overeenkomsten hebben voor het goede gas van jullie afgesloten Dat beetje schade van jullie is ondergeschikt aan het algemeen belang van Mark en ik   

En Eric kwam Wiebes als minister van economische zaken en werd voorgehouden dat men gewoon het gas ging terugdraaien en de hamburgers van toen Russisch geleverd. Dat heeft een ander octaangehalte en gebruikt mannen meer, en de energierekeningen lopen op. Lagere kwaliteit Gas voor dezelfde prijs van hoge kwaliteit Groninger Gas. De groep Groninger hoge kwaliteit gas, men nu blijven verkopen aan ik me Spanje maar het kan ook ander buitenland zijn. Pfff zijn de heerlijke Rutte appartementjes van 1,3 miljoen euro die je als minister-president van Nederland van het breekbare vaasje niet kunt betalen veilig gesteld. Maar Rutte en Wiebes en mogelijk Leve de koning en Shell en ExxonMobile en Pechthold die net zelfs zijn gulp had dicht gedaan, zelfs pauze,

Hai Pipi Langkous fideralde ra ik doe mijn eigen Mark Ruttes zin.

En dan wilde die Groningse schuddebollen ook nog geld hebben. Hoeveel niet bekent. Dus Mark wil je nog een flatje aan de Cote d’azur helemaal ingericht? Zorg dan dat de belastingbetaler betaald. Dat heb je uiteindelijk ook Dijsselbloem voor de banken laten doen die 86 miljoen dreigende verliezen in Griekenland en dat dankzij Dijsselbloem overgeveld naar de EU belastingbetalers. Oké oké moet Mark Rutte gezegd hebben, maar gelukkig heb ik de minister van economische zaken Eric Wiebes, de moderne pipi langkous en die doet zijn eigen mijn zin. Dat is lachen. Ha Ha.

Zo zien de geestelijke wreedheden er uit van een feodaal VOC dictatuur bestuur in een geleide democratie of in het nu een geleide dictatuur??? Hier is zelfs te zien dat je niets mag zeggen over je gesloopte huizen. We hebben het over DEMOCRATIES NEDERLAND waar je alles mag zeggen ten gunste van de kabinetten en Leve de Koning maar geen kritiek want dan komt de KGB belastingdienst  

En de minister van economische zaken ging gelijk praten met de morrende Groningers Hij gaf ze ook helemaal gelijk Die NAM is eigenlijk niet betrouwbaar die schuift alles maar er komt niets rond daar. Weet je wat volgens Eric Wiebes de Staat moet jullie maar helpen dan kan het allemaal sneller. Groningen blij. Die Eric Wiebes is een goeie die doet al meer dan Henk Kamp. En daar was nu het proces voor de staat nu rechtstreeks eigenaar van de NAM was van de Energie Beheer Nederland BV 100% Staat. Er moest zelfs geen juridisch gezien worden gezien dat de Staat eigenaar van de NAM was. Het principe van de schadeveroorzaker betaald, dat is toch wat ouderwets onder de graaiende en snaaiende elite top Bilderberg dictatuur.De winsten van de NAM zijn gesteld en de belastingbetaler is weer het soort van de rekening.

Dat kon nog niet verder worden vertraagd omdat de Nederlandse Staat toch eerst moest vaststellen van het schade wel echt was en wel nodig. Vorige NAM afspraken waren overbodig. Dat Wiebes al wist hoe ongeveer zijn, hoog omdat hiervoor de Nederlandse Staat de EBN mede-eigenaar van de NAM was en ontstaan ​​al over de gegevens kon, wordt natuurlijk ook niet verteld. Wanbeleid is nu wanbeleid. En komt nu ook tevoorschijn dat de aardbevingsmeters van het KNMI zijn verschoven van scheef gezakt, wat niet gebaseerd op het KNMI. Maar minister Wiebes riep na rapporten dat het wel veel veel ontstaan ​​niet nu een deel van de woningen onder de vergoedingsnormen valt.Dat komt goed uit in de wonderlijke EPIDEMIE van voor de overheid III) uitgevoerde onafhankelijke rekeninstanties die definitief, waar er zelfs één bij was die volledig onafhankelijk op verzoek van het kabinet de cijfers gunstiger had gemaakt voor het kabinet. Leve de Koning.

En nu komt de parlementaire enquête vlak voor de verkiezingen aangekondigd om de Groninger stemmen te winnen voor de eerste kamer om de macht van het breekbare onbetaalbare Bilderberggroep vaasje waar ook leve de koning lid van is en zijn OPA Prins Bernhard oprichter van was met hulp van Neelie Kroes VVD veilig te stellen. Dat vaasje is werkelijk onbetaalbaar. Heeft Mark Rutte toch een keer gelijk

De Fyra enquêtecommissie die fouten van rond de 5 miljard constateerden Die kunnen worden teruggekocht voor 80 miljoen kunnen worden teruggekocht voor 80 miljoen kunnen worden teruggekocht voor later weer voor honderden miljoenen kon verkopen. Alle politiek begon vrijuit omdat de commissie niet in staat was de afwikkeling over het voetlicht te brengen en te laten bestraffen.   

De uitslag van de Groninger gas excuus enquête parlementair wanbeleid 

De commissie van de Groninger Gas enquête is na maanden lange verhoren van alle betrokken gelederen, ook maatschappelijke die bij de gaswinning betrokken waren, de leden van de NAM en de deskundigen van de aardbevingen die gehoord zijn, en de bouwkundige experts over de praktijk aan schade de huizen, wat u nog eens uitgebreid kunt lezen en begrijpen in de honderden bladzijden hierboven, is tot de volgende conclusie gekomen:

Dat er van fouten is verlopen, tientalen jaren, is dat de instanties alle langs elkaar gewerkte ministeries van financiële zaken en het ministerie van financiële zaken. Beide ministeries chaotisch en er waren eilandjes van ambtenaren die informatie onder de pet geregeld topambtenaren, niet de juiste informatie kregen en de betrokken ministers staat en altijd niet op tijd. Dit speelde ook heel erg tussen de ambtenaren van de provincie en de betrokken steden in het gebied van de gaswinning.

We kunnen stellen dat dit allemaal nooit mag gebeuren, maar alle, hebben met hun beste vermogen aan deze zaken gewerkt, zodat ze niet direct iets te verwijten valt. Er moet altijd blijven komen, dat moet nooit meer voorkomen, dat moet zo lang lijden. Er moet meer duidelijk worden. Wij bevelen de regering aan te zorgen dat de geconstateerde miscommunicatie niet meer kan voorkomen

Hierbij sluit ik het rapport en gaan we over tot de orde van de dag. Aldus de voorzitter Einde uitslag enquête.

Het FYRA dramat herhaalt zich. Het wanbeleid van de kabinetten en de eerste en tweede kamer gaat volgens een vast patroon omdat men niet anders kan. Daarom is het voor mij als beleid analytisch van kabinetten niet zo moeilijk de uitslag te voorspellen van een enquête die pas over een jaar plaats vindt

Als het begin van de output zijn vele uitgaven die niet gebeuren, nog niet eens worden vermeld, en waarom de output uit tot de essentie. Namelijk iedereen heeft het beste gedaan en niemand heeft echt grote schuld, wel collectief maar niet, en we doen alles verder zoals het was. Jesse Klaver heel gelukkig. Want hij stond er bij en er nog bij en keek naar, dat we volledig op professionele wijze op alle fronten zijn gestolen als we het vanuit het strafrecht bekijken en niet alleen via het Groninger Gas. Als kamerlid en controleur van het kabinet heeft het toezicht van de meeste kamerleden volledig gefaald. Al zou er maar een vraag zijn, hoeveel crimineel geld,want dat is ook economie, er bij de economiecijfers wordt bijgeteld (kabinetsbesluit van kabinet Rutte II) en van dat de verklaring is, dat we consequent navorderingen van de EU commissie krijgen? Ik ben bang dat Jesse Klaver, net als zoveel andere kamerleden, gewoon daar geen inzicht in hebben van de intelligentie en kennis om dat te doorzien. Nee als klimaathemelbestormer zal hij ook niet meer hebben tot de hemel te groeien. net als zoveel andere kamerleden, gewoon daar geen inzicht in hebben van de intelligentie en kennis om dat te doorzien. Nee als klimaathemelbestormer zal hij ook niet meer hebben tot de hemel te groeien. net als zoveel andere kamerleden, gewoon daar geen inzicht in hebben van de intelligentie en kennis om dat te doorzien.Nee als klimaathemelbestormer zal hij ook niet meer hebben tot de hemel te groeien.

De heer G SPONG: de vele klanten op de kabinetten en de president zijn volgens de wet en de organisatie daarvan. Lees verder.

Titel elite tot multimiljonairs rijk geprocedeerde advocaten, binnen ons gemonopoliseerde rechtssysteem, dat ze als wetgever boven de wet staan. Daar is door de rechtbank en het gerechtshof werd vrijgesproken omdat hij als politiek bestuurder niet onder het strafrecht viel en een ieder in welke vorm en onder naam van, dan ook namen een overheid werken, zoals de minister-president, de staat ministers, ambtenarenssecretarissen enz . en als strafrechtelijk vervolgd kunnen worden. Als er naar het eerste deel van het wordt gezien wordt het NAM strafrechtelijk vervolgd.

Er is sprake van misleiding en fraude met samenwerking van de overheid via de 100 % EBN hebben veroorzaakt door de normen te overtreden met grote gevolgen voor en leefmaatschappelijke gemeenschappen en aan personen getraumatiseerd zijn. Wat in juridische zin is, wat ook via causale verbanden is, is enorm te stellen. Causale verbanden willen zeggen dat men niet rechtstreeks betrokken is, maar door het doen van nalaten wil indirecte gevolgen hebben voor het schaden van gevolgen. voor het leven. Dat uit alle beleidshandelingen in deze zaak blijkt via causale verbanden, dat er sprake moet zijn van corruptie van veel gevolgen.

Zij meedelen in de winst van de NAM via de EBN en de grotere oppompen van het gas en tevens hogere oppompen van het risico dat het heeft veroorzaakt en ontstaan ​​via de causale verbanden de bewinds vastgelegd hebben. De bewindslieden, minimaal Henk Kam en Eric Wiebers maar ook Mark Rutte, als ambtenaren kunnen worden uitgezonden en in dit dossier strafrechtelijk kunnen worden. En dan hoeven we niet te wachten op de uitslag van de Groninger parlementaire enquête waar de essentie van de uitslag al bekend is zoals hierboven staat. Dus OM aan de slag. Hier barst het van de feiten en niet fantasie te gebruiken om een ​​​​​​van horen zeggen zoals rond Willem Holleeder te creëren.


Wat vanmorgen op WNL vandaag op 11 maart 2019 was dat een woningcorporatie wel een overeenkomst had afgesloten met de NAM zelf. Lagere toepassing wel de juiste juiste weg, en particulieren die makkelijk door de overheid te pakken zijn naar de STAAT en belastingbetalers zijn overgehe om met beginnen en andere rekenkundig volgen betalingen te krijgen.