Vrijmoed Crime

Misdaden van overheden
banken
het mr. titel circus

De SNS-bank bezwendeld door invloed overheid met SNS Property Finance?

Visje happen bij Henk Bolk Geen idee wie het is maar kennelijk wel belangrijk

Soms ontvang ik artikelen die men niet durft te plaatsen omdat ze soms gecompliceerd zijn en de overheid, banken en mr. titels advocaten die ware faillissementscriminelen zijn, zijn bepaald geen aardige jongens omdat er ook dikke banden lopen met de top criminele onderwereld. Witwassen is nu eenmaal een belangrijke zaak bij de grootste kinderporno-industrie wereldwijd en de XTC-pillen productie ook de grootste in de wereld Nederland dus. Vastgoed leent zich daar goed voor. Zelfs onze koning heeft wel eens op TV verteld dat als hij geen Koning was hij zich met vastgoed had beziggehouden. Nu doet de familie dat zoals Prins Bernhard Jr. in Amsterdam die dan ook nog strafrechtelijk sleutelgeld vraagt. Wat dan weer betekent dat we hier te maken kunnen hebben met de sleutelgeldmaffia

De naam van het artikel dat mij is aangeboden was “Verslikte de allesvreter zich in de SNS bank? Met de allesvreter wordt bedoelt Dik Wessels die allerlei bedrijven opkocht, en er kennelijk altijd winst uithaalde lijkt. En nu plotseling in of om en nabij 2011 als adviseur bij de SNS-bank werd binnengehaald om SNS Property Finance tot ontwikkeling te brengen die buitengewoon slecht presteerden miljarden moest afboeken op te hooggewaardeerd vastgoed

Een overheidsbank Onder Rijkman Groenink was de bank betrouwbaarder dan nu. Nu is het een ambtenareninstituut En dat is in Nederland 950.000 ambtenaren onbetrouwbaar.

Dan wat verder terug kijkend begin je gelijk achter je oren te krabben en kom je aan de titel van het artikel nu. Er was een Bouwfonds van Nederlandse gemeenten een semioverheidsbedrijf. En dat hield zich bezig met koopwoningen en hypotheken. Een onderdeel daarvan was Bouwfonds Property Finance BPF. De ABNAMRO nam deel van het N.V. Bouwfonds van Nederlandse Gemeenten over en een winstgevend ging deel naar RABO bank, welke ook uitgebreid in de vastgoedfraude KLIMOPZAAK in de belangstelling stond, over van de gemeentes. ABNAMRO schoof alle slechte leningen met bijbehorend onroerend goed in Bouwfonds Property Finance BPF en verkocht deze aan de SNS bank die zich van een Retail bank, wat het meer was, naar een algemene bank wilden ontwikkelen. Het bedrijf ging SNS Property Finance heten. De arme naïeve leiding van de SNS bank die overigens als de meeste mensen in Nederland niet door hadden dat we door de ELITE maffia werden(worden) bestuurd.

Neem hier maar geen aandeel in. Dat komt u duur te staan.

De meeste zaken van het bouwfonds Nederlandse gemeentes, de winstgevende dus werden overgenomen door jawel De Criminele RABOBANK (ook een artikel op deze site) die minimaal honderden miljoenen van haar eigen cliënten stal en nog steelt zal wel. Wat ik ook nog kwijt wil voordat we richting Dik Wessels gaan, is dat de Nederlandse overheid en de Mr. titel faillissementen zwendelaars de schulden van de SNS bank er uit hebben gehaald in een stichting hebben ondergebracht en deze failliet hebben laten gaan in 2013. Ideetje van Dik Wessels? We zullen het zien. Maar een ding is zeker de schulden uit een bedrijf halen in een stichting plaatsen en die failliet laten gaan, is de grootste faillissementsfraude ooit door de overheid en de Mr. titel curatoren, dat zijn altijd advocaten, uitgevoerd en de curatoren en de overheidsfunctionarissen, ook de politieke zoals Wouter Bos, Jeroen Dijsselbloem, Jan Kees de Jager hebben de Faillissementswet aan hun laars gelapt en dienen gearresteerd te worden en berecht.

Hieronder kunnen we zien hoe dat vanaf 2011 zich ontwikkeld heeft:

Verslikte de Dik Wessels zich in de SNS Bank?

Jan Kees de Jager op een universiteit, om de nationalisatie van de SNS bank die zonder Dik Wessels gewoon zelfstandig had kunnen voort bestaan. Maar de vastgoedfraudeurs zitten in de Bilderberg top De belastingbetaler betaald

Begin 2011 moeten sommige mensen echt met hun handen in het haar gezeten hebben. Wie stellen we aan bij SNS om de zaak te redden? De vraag is of een redding wel noodzakelijk was en of juist teveel bemoeienis met de banken door de overheid niet resulteerde in veel meer ellende dan nodig. Zelf vermoed ik dat de toenmalig minister van financiën, Jan Kees de Jager persoonlijk ingreep, omdat de al om gerespecteerde Dries van Acht, Dik Wessels naar voren schoof, om naar SNS Property Finance te laten kijken omdat hij in 1983 adviseur werd van Dik Wessels, die Dries van Acht weer de vlag op het schip van de Wesselsgroep noemde. In 2.000 kon Dries van Acht, Dik Wessels niet meer volgen in zijn rekenrijen en trad terug als adviseur. Zoals gebruikelijk als je een oud premier in dienst neemt, gaan alle deuren open. En is men minder kritisch merk ik zelf maar even op.  

 VVD’er Hans van Baalen Europarlementariër en oorlogsophitzer in de Oekraïne Kiev was ook een vaste haringhapper bij Hen Bolk wie dat ook zijn moge. De hele politieke en zakelijke nouveau riche en ook Dik Wessels kwam daar ook en dat alles heeft ervoor gezorgd dat Dik Wessels is aangezocht voor SNS Property Finance en het spel gespeeld moest worden zoals het gespeeld moest worden. Dik Wessels werd adviseur van de SNS Property Finance, wat echter in de dagelijkse praktijk betekende dat hij simpelweg de baas was.    

De vastgoed dromer en de vastgoed handelaar en miljardair de uitvoerder Leve de Koning

Een dag voor zijn 65 jarige verjaardag op 2 april 2011 ondertekende Dik Wessels een bijzonder samenwerkingscontract met de vastgoedtak van Dik Wessels en gezinsleden namelijk Reggeborgh om SNS Property Finance uit de problemen te halen. Het begon met een onschuldig artikel in het vastgoedjournaal op 3 april 2011 waarin dit staat vermeld.  Dat moet gebeuren in een periode van twee tot vier jaar om van de slechte kredieten af te komen. Reggeborgh moet daarbij helpen. De privé investeringsmaatschappij van Dik Wessels en gezinsleden heeft zelf een stevige vastgoedportefeuille en vijftien professionals in dienst die hier mee bezig zijn. “Van die kennis maken wij graag gebruik”, zegt topman Jaap van Dijk van SNS Property Finance. “We hebben kennis, creativiteit en ondernemerschap nodig om onze problemen op te lossen. Die eigenschappen hebben we wat vastgoedbeheer betreft onvoldoende in huis.”

Wessels verklapte aan een van de grote klanten van SNS dat hij het adviseurschap “voor de eer” op zich had genomen. De € 25.000,00 die hij per maand ontving voor zijn “adviseurschap” dekten namelijk de kosten bij lange na niet. Hier schieten mij Hans Vrijmoed de tranen van in de ogen, Wat een held wat een integriteit

Ik heb maar even een foto in de nacht gezocht van SNS bank Alles van de overheid politici banken Wessels advocaten rechters-commissarissen het OM en de rechtbanken in deze zaak kan het daglicht niet verdragen. Leve de Koning

Maar als “adviseur” had Wessels wel ineens toegang tot alle kredietdossiers van al zijn concurrenten. Tot en met alle gevoelige financiële (privé) informatie toe. Hij kon rustig bekijken welke projecten en zelfs hele bedrijven hij over kon nemen door de eigenaren “af te persen” met de machtsmiddelen van de bank.

En dat voor een man die zich eerlijk en netjes noemt. Zijn kinderen preste hem om een Estate in de Schotse Hooglanden te kopen uit 1500 Findynate House genaamd. Nu duikt er een brief op van Rijssen, waar het hoofdkantoor Dik Wessels is gevestigd 15 oktober 2011 met het embleem van Findynate House waarin hij zijn grote vriend, althans dat dacht ik, Ger Visser van Eurocommerce waarin een hele strategie staat vermeld hoe de buitengewoon zichzelf eerlijke noemende Dik Wessels met de zichzelf een van de eerlijkste banken noemende RABOBANK, ook hier schieten mij de tranen weer in de ogen, en haar directeuren Sipko Schat, de man van de Libor fraude en Peter Keur, allemaal CDA een van de eerlijkste VOC partijen op nieuw ingevoerde mentaliteit door Jan Peter Balkenende, Dik Wessels een faillissementsstrategie opzet om het vastgoed van Ger Visser voor 50% van de waarde in bezit te krijgen. De brief is geheel eerlijk en open volgens de VOC ELITE mentaliteit, wij rijk jullie een lijk, omstreden verklaard. Dat zal nog aan de orde komen er lopen rechtszaken over Eurocommerce. Ik vermeld het hier omdat het past in het geheel bij de SNS Property Finance en Reggeborgh.  De brief vindt u in de kop van de site vermeld.   

Hier zien we het resultaat: de belastingbetaler en die stomme schuldeisers de lasten en Wessels de baten.
Hoe moet je anders miljardair worden op eerlijke wijze?

Dit besluit om Dik Wessels Reggeborgh in te schakelen lijkt volstrekt bizar, waarom benoem je een aannemer / bouwer tot vastgoeddeskundige omdat ze wat vastgoed in portefeuille hebben en 15 mensen in dienst hebben? Wessels heeft de stenen gestapeld, de bank heeft het gefinancierd en ondernemers wisten die combi met winst te verhuren en verhuurde objecten door te verkopen met winst. De enige zinvolle aanvulling voor SNS was dan ook enkel te verwachten van mensen die verstand hadden van verkopen en verhuren.

Een geboren aannemer die doorgroeide naar specialist op het gebied van al dan niet vijandige bedrijfsovernames past niet in dat plaatje. Althans in een normale wereld. In het Panama aan de Noordzee en de witwasparadijzen op de Zuidas en Curaçao is namelijk alles mogelijk. Gedekt door de Rechtspraak, het OM en de Politiek wisten Reggeborgh en Dik Wessels de banken verder in de problemen te brengen, grote ondernemers onderuit te halen en dit alles binnen een tijdsbestek van 2 jaar. Met als slotstuk een bliksemafleider genaamd Buck Groenhof die volledig in dienst werkte van Wessels vanaf april 2011, maar om ontvangen marges op inzetten van consultants de zwarte piet kreeg toegespeeld. Dan hebben we het nog steeds niet over de stichting waar alle schulden van SNS Property Finance werden ingezet om failliet te laten gaan en het onroerend goed daardoor onbelast was en grote winsten opleverde. Die Wessel had ook om zijn voetbalclub FC Twente te redden voorgesteld om alle schulden in een onderneming te zetten die failliet te laten gaan en de belastingbetaler te laten betalen en opnieuw met een gemeentekrediet de club weer financieel opnieuw op de kaart te zetten. Hetgeen om en nabij een week geleden gebeurde zo kunnen we lezen. De gemeente scheldt de schulden kwijt en de ABNAMRO een stuk van een lening, en de bank is nog steed 80% van de belastingbetaler, sorry van de overheid, wat in Nederland heel iets anders is. En de Wesselsgroep investeert ook in FC Twente zodat ze nu zonder schulden een meerderheid hebben en mogelijke winsten kunnen innen. De cirkel is weer rond. De winsten weg en de verliezen later weer bij de belastingbetaler.   

DWS Dirk Wessels als registratiekenmerk De eeuwige hoogvlieger Daar kan je als in de grond gestampte belastingbetaler kind van alle rekeningen niet tegen op. God hebben zijn ziel Of moeten we zeggen GOD heeft onze ziel?.

Wellicht hadden Reggeborgh en Wessels deze rugdekking door deze mensen gratis toegang te geven tot privévliegtuigen. Zo lezen we; “Een groot deel van de vliegtuigen is in handen van leasemaatschappijen. De twee grote spelers in Nederland zijn GE Capital en Fleet Lease, eigendom van Dik Wessels, de man die Volker Wessels van de beurs haalde. Wessels heeft ook nog een eigen toestel, een enorme Doriër 328-100, dat tevens door de Nederlandse regering wordt gebruikt.” Wat een giga belangenverstrengeling met zich mee brengt. Al met al kennelijk aanleiding om zelfs een vliegtuig te laten vernoemen naar Dik Wessels. Zo blijft de miljardair voortbestaan als een hoogvlieger.

Met vrienden als Dik Wessels heb je geen vijanden meer nodig beste Ger Visser

Wat mij overigens opviel na de doorstart van Solid Air, ook een vlieg leasemaatschappij is de bemoeienis van de toch redelijk besproken Richard Homburg. Richard Homburg heeft het een en ander geschikt. Zo kan hij altijd onbekommerd leven. Ook bij die man zagen we een patroon van geld ophalen bij goed gelovende mensen en geen geld verdienen. Maar als ik het verleden bekijk van Richard Homburg lijkt het toch ook veel op de manier hoe Ger Visser van Eurocommerce onderuit is gehaald en hij wel goed wilde. Een soort Nina Brink 2.0. Bij World Online kon naast Ed Veenendaal enkel Dik Wessels en Nina Brink zelf geld verdienen aan de beursgang.  

Aanleiding van dit alles begon bij het faillissement van Eurocommerce, wat helemaal voorgekookt in de omstreden brief staat van 15 oktober 2011 en zo lijkt uitgevoerd. Ik was namelijk op zoek naar een motief voor Reggeborgh en Wessels in dat dossier. Een vraag die me al ruim een jaar bezighield. Gesprekken met o.a. Hetty van de Laar, Evert Kroon en meerdere kleine ondernemers die vanaf april 2011 opeens hun krediet opgezegd kregen door Wessels SNS bracht mij de nodige informatie. Helaas geen reden om vrolijk van te worden, de overname van SNS door CVC, Reggeborgh en Dik Wessels mislukte uiteindelijk dat vind ik, Hans Vrijmoed, terug in een artikel van Follow the Money, maar die hebben nog niet het systeem van de Multimiljardairs door zoals Soros, gecombineerd met chaos en in Nederland Ben Verwaayen en Dik Wessels. De schulden eruit lichten en in een zelfstandige rechtspersoon zetten en failliet laten gaan en de nu voor 50% in handen gekregen vastgoed onbelast met giga winsten verkopen. Hetgeen ook gebeurde en in die periode van een kleine twee jaar zijn onmogelijk veel slachtoffers gemaakt van groot tot klein. Dit zijn de hele grote jongens.

Hier stond het 11 miljoen paart Londen van Eurocommerce

Maar Value8 met Peter Paul de Vries en Geert Schaaij de wat kleinere die de beurs als afleiding van hun criminele activiteiten gebruiken. Value8 wordt zelfs niet van de beurs gehaald omdat er geen goedkeurende verklaring komt omdat één onderneming met justitieel onderzoek is belast naar witwaspraktijken en drugshandel. Maar ze van de beurs halen 10 beursfondsen zou het hele economisch systeem van Nederland voor decennia besmetten, en blijven nu juridisch strafrechtelijk op de beurs. En een ieder die er onderzoek naar doet wordt onthoofd. Niet zoals we in IS filmpjes zien maar door zelfdoding We zijn natuurlijk geen IS barbaren. Maar ja dood zeg je niet zoveel meer.    

Dik Wessels begon zijn nadagen en eerste stappen als topbankier in elk geval met veel energie. Ongeveer alles en iedereen uit de bancaire wereld werd uitgenodigd om met wat vliegtuigjes van Solid air naar zijn landgoed in Schotland Findynate House te komen. Een belangrijke gast was Ger Visser eigenaar van Eurocommerce. De organisatie die commercieel in het vastgoed wellicht het beste bezig was ondanks de problemen. Aangezien Dik zelf geen kennis van verhuur/verkoop en commercie (in dat kader) had was Ger of Eurocommerce nadrukkelijk nodig voor het welslagen van Dik Wessels zijn opdracht bij SNS. Bij Eurocommerce waren naast Ger Visser meerdere commerciële talenten betrokken.

Endstra bankier onderwereld maar dat is Rabobank ook En ING ook als ik de kranten lees en onderzoek heb gedaan naar criminele activiteiten Rabobank. Ook op deze site Hier in Nederland dus loopt de onderwereld en boven wereld door elkaar. Dat is een pot nat Volksuitdrukking

Dit was de tweede keer dat Ger Visser niks voelde voor een plan van Dik Wessels. In alle andere gevallen waarin Dik om hulp vroeg zoals bij de bouwfraude gaf Ger thuis. Het eerste plan ging destijds om een samenwerking die Dik Wessels wou forceren tussen Ger Visser en Willem Endstra in verband met vastgoed ontwikkeling in Oost Duitsland. Ger Visser waarschuwde destijds Victoria Versicherungen nog voor Endstra wat ervoor zorgde dat Wessels voor het eerst boos werd op zijn klant en vriend Ger Visser. En de goede opmerker ziet onmiddellijk het verband weer met Willem Holleeder die Endstra zou hebben vermoord. De top onderwereld.

Libor Rabobank koning. Goed voor miljarden euro’s criminele winsten en vervolging afgekocht . Maar niet voor deze Zaak : Mr. G. Spong hier kunt u toch nog recht voor de arme Rabobank leden die de hoofdprijs betaalden om geen recht te krijgen NU KAN HET. Anders tuchtrecht voor u

Het plan dat men wilde ontvouwen en waarschijnlijk ook besproken is in Schotland, betrof een opsplitsing van SNS in delen. Een deel moest naar Luxemburg waar good old Wilco Jiskoot een deel van een afgeschreven vastgoedportefeuille moest gaan beheren, al dan niet namens de bank Archand. Peter Zwart en Arnoud van Raak hadden al wat vastgoedportefeuilles (PHANOS, TCN) in beheer. Archand (Wessels dus) had al volledig Kroon vastgoed en Fortress (Voermans en voormalig Erik de Vlieger zijn bedrijf) gefinancierd en feitelijk in handen, wat nog miste waren o.a. Lips en Eurocommerce voor een nagenoeg monopoly. De bedoeling was Ger Visser zijn bedrijf mee te krijgen in dit geheel. Was Ger Visser mee gegaan op die reis dan had hij waarschijnlijk gekozen voor zijn pensioen en meegewerkt aan de deal. Ger Wisser weigerde echter mee te gaan en daarna begon dan ook zijn zwanenzang zoals vastgelegd in de reeds eerdergenoemde brief van 15 oktober 2011. klik op de in de kop vermeld brief op deze site  

Rodger Lips Zelfs geen Nederlands paspoort meer. Hij had natuurlijk een oud premier bijvoorbeeld Dries van Acht als vlag op zijn groep moeten planten Via constructies naar Engeland in Nederland opgekochte sociale huurwoningen moeten laten verhuren . Af en toe Leve de Koning roepen en gezellig samen wat witwassen met Neelie Kroes en af en toe samen geld gaan tellen op Curaçao. Een ding is duidelijk je bent geen hoogvlieger.

Ook Lips werd gevraagd om eens met “de adviseur” over het project The Wall te spreken. Dat werd een bijzonder gesprek tussen Roger Lips, Dik Wessels, Sini Wijnen en Leo Spigt wat achteraf helemaal niet over The Wall ging, maar over zijn hele concern. In dat gesprek trachtte Wessels om voor niks het hele Lips concern in handen te krijgen in ruil voor een “zachte landing” . Lips koos daar niet voor, hij weigerde zich af te laten persen, hetgeen hem zijn bedrijf koste in een proces waarin eerder gemaakte schriftelijk vastgelegde afspraken met handen en voeten werden getreden door SNS. Lips heeft de twijfelachtige eer gekregen om publiekelijk opgeknoopt te worden als de veroorzaker van het SNS debacle.

Het is wat met die vastgoedeigenaren . Als je geen CDA VVD oud premier als vlag op je vastgoed vehikel neemt , weigert Leve de Koning te roepen, dat doe ik zelfs regelmatig en lasten neer te leggen bij de schuldenaren en belastingbetaler en je niet vrijwillig aan de ozo eerlijke en integere Dik Wessels je bedrijf overdraagt dan komt de ozo eerlijke Rabobank je mede onderuit halen. Dan wordt je geen miljardair hoor.

Evert Kroon koos wel voor een zachte landing, althans dat dacht hij. Hij stemde in met een paulina, wat zoiets is als een naamswijziging om geen verbanden te laten zien, op verzoek van Wessels en Reggeborgh in het kader van het data center Almere. Een pand voor 14 jaar verhuurd aan KPN voor goed geld. Dit pand deed Kroon voor een appel en een ei over aan Reggeborgh. Hij zou later zijn deel krijgen, maar nu de Fiod moeilijk deed was dit maar beter zo aldus Wessels. Helaas was nou net de overwaarde van dat pand als zekerheid gegeven aan de fiscus inzake het Jan des Bouvrie dossier door Evert waarna een strafproces volgde. Thans zit Evert derhalve een straf uit van 3.5 jaar voor een BTW fraude van 1.5 miljoen euro terwijl Reggeborgh 10 tallen miljoenen extra winst heeft op dat data center. Fijne vrienden Evert, met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig.

Het paard London mocht uitkomen van de eerlijke,een aandeel in elkaar Rabobank. Weer een doos tissues met tranen maar nu van woede. Ook over Nic van Leeuwen die zich in brand stak voor de RABO in Leiden en was leeggeroofd en het leven niet verder aankon. ZIE OP DEZE SITE CRIMINELE RABOBANK

In december 2011 kreeg Ger Visser een laatste bod op Eurocommerce en kans op een zachte landing van Dik Wessels. Ger Visser weigerde waarna op vijandige wijze de neergang van Eurocommerce werd ingezet, waar men in de brief van, klik op de tekst, 15 oktober 2011 uit Rijssen en op papier van Findynate House Schotland al melding van maakte. Het goede nieuws is dat de ondernemerskamer heeft besloten dat er alsnog een onderzoek komt naar het reilen en zeilen binnen de SNS.

86 miljoen naar Griekenland om de foute investeringen van de banken via liegen en bedriegen en schuiven en nepnieuws en de EU belastingbetaler betaalde als vaste prik het gelag de PVDA arbeiders O even vergeten Jammer 10 zetels

Mijn indruk is in elk geval dat het vermogen van SNS aanzienlijk werd aangetast door onnodige zwaar overdreven afwaarderingen van het gefinancierde vastgoed. Dat zegt de man die dit artikel grotendeels schreef. Het is erger dan hij schrijft, de afwaarderingen waren zo bedoelt waardoor de panden minstens 50% beneden de waarde overgingen naar CVC en Reggeborgh, de schulden naar een stichting, zoals al vermeld, gingen die failliet ging. Waarbij dus op papier SNS onvermogend werd en op die wijze klaar werd gemaakt voor een overname van SNS naar de belastingbetaler via Dijsselbloem naar de overheid. De komende jaren ga ik het onderzoek van de ondernemerskamer volgen. En erop vertrouwen dat de maffiaregering van Nederland, leve de Koning, zal moeten aftreden, als een voortzetting van het totale verval van de lieden en een verbetering van Nederland en de bevolking.      

Maar weer een tijdje bij de sporen op de stations weg blijven voordat je voor de trein wordt geduwd. Ik ben wel wat gewent Ik hoef nog geen kogel vrijvest aan..

Dit artikel had ook van u kunnen komen. Het is door een ander geschreven, en de inhoud is indrukwekkend maar levensgevaarlijk om te publiceren maar past bij de aard van de website. Ik heb het na onderzoek aangepast en alle artikelen gelezen waar het artikel naar verwees. De inhoud daarvan heb ik er verkort en aangepast in dit artikel verwerkt om het voor de lezer duidelijk te houden. Bovendien heb ik wat verbanden gevonden en die erbij geplaatst. Nogmaals heeft u ook zo’n indrukwekkend zwendelverhaal stuur het mij anoniem en wordt na onderzoek van mij op de site geplaatst.