Vrijmoed Crime

Misdaden van overheden
banken
het mr. titel circus

De rechtssysteem verkrachters van Nederland Met het NL juridische schaakmachtspel: Geld weg Recht weg De mensenrechten op een eerlijk proces in NL ??? HAHAHAHAHA

De eerste rechtbank laat in het passageproces al verklaringen over Willem Holleeder die geen partij is bij de zaak in het vonnis opnemen. Is tegen de grondwet en wordt gebruikt in de Holleeder zaak En dat maakt de zaak Willem Holleeder tot een oneerlijk proces.

Wat er opvalt is dat buitenlandse partijen toch hier en daar beginnen in te zien dat Nederland een schurkenstaat is geworden.  Begin juli 2019 werd de nieuwe wereldranglijst bekent gemaakt van witwasparadijzen. En Nederland stond op de vierde plaatst van boven af. Als je nu gaat zoeken vindt je de lijst haast niet omdat de lijst in de ban is gedaan door de regerende Mr. titel maffia en de media die zij manipuleren. Hiervoor staan de foto’s van rechtssysteemverkrachters hier nu onder de Mr. titel volslagen gewetenlozen, leve de Koning en Mr. titel zwendelaars, die zich zo machtig achten dat ze volstrekt gewetenloos het hele rechtssysteem misbruiken en miljoenen mensen hun rechten en de mensenrechten op een eerlijk proces ontnemen voor eigen gewin. En de voor advocaten witwasfaciliterende Orde van Advocaten, gaat zelfs zo ver, omdat men zwaar vertegenwoordigd is in de Bilderberg groep, en de rechtsstaat ernstig gemonopoliseerd hebben, een advocaat/minister van justitie aan te stellen Mr. Grapperhaus zodat hij rechters, zoals vroeger Mr. I Opstelten al in de zaak Wilders deed, rechters in de Willem Holleeder zaak instrueren wat het meest wenselijke vonnis is, om de tanende macht van de top te verstevigen.

De volslagen gewetenlozen en Mr. G.SPONG niet alleen als advocaat maar ook privé als vriend van de schizofrene half Mr. Peter R de Vries al in de jaren negentig als medelid van de onderwereld bestempeld door onderwereld zelf

Op de bovenste foto staat Mr. G. SPONG de volstrekt gewetenloze volgen zijn eigen zeggen en zijn banden met de voorzitter van het HOF in de passagezaak.

Mooi interview van Paul Ruijs die buitengewoon weinig in de opinieprogramma’s ook ter linkerzijde te zien is. Kritiek op het PERVERSE Nederlandsche rechtssysteem die iedere vorm van de mensenrechten op een eerlijk proces in Nederland elimineert is niet wenselijk.

Op de onderste foto vinden we de volstrekt gewetenloze advocaat weer terug maar nu met de absolute top-crimineel even gewetenloze Peter R de Vries die ook nog eens geen enkele EMPATHIE bezit en even gemakkelijk opdracht geeft mensen zoals ik te vermoorden als meehuilend met de ouders van slachtoffers op de juiste momenten.

Deze foto’geven aan dat de Mr. titel maffia NL regeert. Mr. G. Spong vervult in het geniep ook nog zaken voor Leve de Koning die allemaal een Mr. titel hebben.

Op twitter heb ik ook vermeld dat in Nederland de Italiaanse maffia Ndrangheta een stevige vinger, meer een vuist, in de pap hebben. In het artikel hiervoor kunt u zien hoe dat ongeveer is opgebouwd. Even een advies voor degene die al of niet gemanipuleerd voor een strafrechter moet verschijnen en de voorzitter is of Mr. Frits Lauwaars of Mr. Frank Wieland. Wraak onmiddellijk deze rechtbank en rechters, omdat zij de rechten van de mens op een eerlijk proces in Nederland met voeten hebben getreden in de passagezaak en in de Willem Holleeder zaak.

Voor alle duidelijkheid:

Persoonlijk ben ik bepaald geen vriend van de berechte criminelen. En ik vind ook, net als elk weldenkend mens, dat als zij moorden hebben gepleegd men daar ook voor berecht moet worden. Daar is geen misverstand over. Ik ben niet een van hen. Maar dit artikel gaat er over dat er sprake is van twee criminele kampen: “De Bruinsmagroep” (de dominee) lid Willem Holleeder en de “Johan Verhoek/hakkelaar/Mr. Astrid Holleeder” de kampers. Dan nog een schizofrene tussenpersoon Peter R de Vries, die als een kameleon, afhankelijk op welke plaats en/of positie hij zit, zijn schizofrene rol speelt omdat hij op die momenten ook is die hij zegt dat hij is. Rechter, officier van justitie, misdaad journalist, OM functionaris, crimineel, moordopdrachtgever (minimaal van mij en Steven Brown, ik het geluk had dat Cor eerder vermoord was dan hij mij kon vermoorden, en Steven Brown bij een van de twee aanslagen tegen hem haast het leven liet) en Peter is verder nog loopjongen van het OM loopjongen van de Hakkelaar. Daarom kan Peter R de Vries geen bescherming van de overheid accepteren omdat hij bij criminelen binnen loopt en betaald krijgt. Als journalist zou Peter R de Vries wel overheidsbeschermers mee kunnen nemen en laten zien dat hij geen bindingen heeft met de criminelen. Maar het is andersom Dus geen overheidsbescherming.

In het passageproces, is Willem Holleeder geen partij en ook niet voor de rechter gedaagd. Dan val je toch van je stoel als je, zoals ik bij de 4 uur durende rechtszaak zit en in de uitspraak is verwerkt dat Willem Holleeder opdracht heeft gegeven mensen te vermoorden aldus de kroongetuigen. Hij is al als moordenaar berecht in deze zaak zonder dat hij erbij is. Dat is een van de zwaarste schendingen van de mensenrechten op eerlijk proces. Dit is natuurlijk al publiekelijke berechting zonder dat hij er maar bij is geweest en zich heeft kunnen verdedigen.

geen commentaar Voorzitter is vriend van Mr. G Spong die weer bevriend is met Top crimineel Peter R de Vries

Hierboven zien we twee foto’s staan die eigenlijk aangeven hoe het Mr. titel circuitje te werk gaat en waar we als volk ons zeer bezorgd om moeten maken. We hebben het Koningshuis/familie allemaal of althans de meesten hebben een Mr. titel uit Leiden. Als zij iets doen zijn daar de minister-president, op dit moment Mark Rutte, verantwoordelijk voor. Bij de VVD en CDA barst het van de Mr. titels in de eerste en tweede kamer. Kijk maar naar Prins Bernhart JR en we zien dat hij 600 woningen en het circuit van Zandvoort in bezit heeft, en zich gesteund door zijn Koninklijke familie bij de woningen het verboden sleutelgeld laat innen, en in een aantal publicitaire ronden, hoewel Mark Rutte zegt niets te betalen aan formule 1 deze naar Zandvoort komt en gemeentes en de provincie maar al te graag tientallen miljoenen in omgeving gaan steken om het circuit tientallen miljoenen meer waard te maken en hogere verdiensten voor Prins Bernhard jr. te creëren.

Rutte ala Griekenland: hier steken we geen cent in als overheid. Behalve de provincie en gemeente die kennelijk geen overheid zijn. Althans zo gedragen de lagere GODJES zich wel Kortom Prins Bernhard Jr wordt aangekondigd puissant rijk mede door de belastingbetaler

Dan kijken we gelijk naar de advocaten Topadvocaat Mr G. SPONG die voorzitter schijnt te zijn van een duistere stichting om de Koning te beschermen tegen weer iets anders. Wat dat is zien we later nog wel eens. Maar hier begint de macht van de ernstig gemonopoliseerde advocatuur en bestuur die witwassen faciliteert voor de strafrechtadvocaten, en zo’n macht hebben via Mr. G Spong, dat men zelfs rechtstreeks uit hun midden de advocaat Mr. F Grapperhaus als advocaat/minister van justitie laat benoemen. Mr G. Spong is weer bevriend met Mr. Frits Lauwaars de voorzitter van het hof passage proces die ernstig de mensenrechten op een eerlijk proces schendt door Willem Holleeder alvast als berecht in het vonnis op te nemen door verklaringen van kroongetuigen terwijl Willem Holleeder geen partij is in dat proces. En Mr.  Maarten Feteris voorzitter van de Raad van Cassatie, die bij zijn aantreden als voorzitter al ons de hoop ontnam op eerlijke processen, dat de stafwetgeving er niet was voor de elite gangsters, zie de andere artikelen op deze site, heeft het vonnis van het hof in het passageproces, de wetsovertredingen van het hof als wet verklaard.

De strafwetgeving is voor het volk niet voor het heersende elite gangstervolkje wat jullie leeg rooft en bruikbaar maakt voor de orgaan handel Hier buig ik mijn hoofd voor deze rechten van de mens op een eerlijk proces.

Hier is de cirkel te zien OM, advocaat/minister van Justitie, tijdens het Willem Holleeder proces, advocaat Mr. G Spong de gewetenloze die weer bevriend is met de door de onderwereld al als TOP CRIMINEEL en hun spreekbuis verklaarde half mr. (directeur van advocatenkantoor) Peter R de Vries die weer een adviserende en min of meer manipulerende rol heeft in de GIGA publicitaire hype die iedereen puissant rijk maakt. Men moet dan denken aan ongeveer honderden miljoenen. Dit verdienen de slachtoffers de andere criminele gang van de Hakkelaar/mr. Astrid Holleeder de Kampers Dat Peter R de Vries dan een zaak tegen de Koninklijke familie begint voor Edwin de Roy van Zuydewijn, zal wel door zijn vriend Mr. G Spong ontraden worden, of zij spelen een ander machtsspelletje, omdat dit zijn leven zou kunnen gaan kosten. Dat is allemaal niets vreemd in Nederland. Dit laatste soort informatie heb ik weer van een advocaat die mij wilde intimideren te stoppen met onderzoeken naar de kinderporno-industrie Maar nu vond ik deze foto op mijn computer als achtergrondfoto als waarschuwing om te stoppen.           

Al zijn jullie bedreigers nog zo snel Ik Vrijmoed achterhaald jullie wel

Twee criminele organisaties waarvan de Kampers (Hakkelaar/mr. Astrid) er een is, de jongens en meisjes van het OM om hun vingers winden, om de toch al ernstige teloorgegane rechtsstaat, met peperdure rechtszaken, lam te leggen met giga publiciteit Willem Holleeder uit te schakelen.  Eerlijke processen in Nederland?????? Die zijn ver te zoeken. Als je deze zaken gewoon op een rij zet, en 95% van de schrijvende pers is in handen van Belgische ondernemingen, daar is zo’n artikel als ik nu geschreven heb niet te verwachten, dat ook het hoger beroep in de zaak Willem Holleeder en een cassatiezaak niet gewonnen gaan worden door Willem Holleeder dankzij de al decennia lang opererende rechtssysteemverkrachters als er niet ergens wordt ingegrepen. Voorlopig is iedereen nog te bang voor lijf en familie om er iets aan te doen. Maar het verval gaat hard en in dit geval van de rechtssysteemverkrachters,

Hieronder twee foto’s van de twee top criminele gangs die Nederland beheersen en waarvan de winnende tak uiteindelijk ook het lootje gaan leggen maar er is nog een lange weg van het uitschakelen van de rechtssysteemverkrachters te gaan.

In een land waar er 93.000 NSB’ers via de kerken worden geresocialiseerd en hun straf ontliepen, valt een topgangster die dominee heeft niet op en daar wordt door de onderwereld mee afgerekend terwijl mogelijke vriendinnen plotseling Koninklijk zijn .


De Kampers GANG met De Hakkelaar Mr. Astrid Holleeder Peter R de vries Mr. Fred Teeven de zonder bonnetje Mr. Teurlings advocaat van vriendin van Hakkelaar die zo vriendelijk was wat panden van Achterdam op haar naam te zetten . En de grootste schadeclaim ooit bij tuchtrecht ingediend ter bescherming van zijn advocaten gang niet publiceerde

Voorlopig maar weer bij het spoor vandaan blijven als ik op een station ben en nu wordt het toch even tijd misschien een kogelvrijvest aan te trekken. en te hopen dat ik weer niet op valse gronden in de gevangnis kan worden opgesloten en daar vermoord. Wat niet veel mensen weten dat er in de TBS klinieken per jaar ongeveer 20 drugs gerelateerde moorden plaats vinden en in de gevangenissen ook. Ongeveer 40 doden per jaar onder toezicht mogelijk in opdracht maar altijd verzwegen van de overheid.

Waarom de opmerking van de voorzitter van de rechtbank Mr. Frank Wieland dat zij totaal niet letten op wat Peter R de Vries samen met de 3 criminele meiden publiceren en gepubliceerd hebben en dat dit geen invloed op de uitspraak is een GIGA leugen.. Willem Holleeder is 2 a 3 jaar haast dagelijks weggezet als een volslagen gewetenloze crimineel. Er is een boek van. een serie op TV, allemaal hetzelfde: Willem Holleeder is een monster. Misdaadjournalisten vinden dat er maar bij 2 van de 5 moorden enig indirect bewijs te vinden is en bij de andere 3 moorden niet. Maar over de hele wereld ook in USA ook een boek ook filmrechten over het monster die Willem Holleeder heet. Dan vindt de rechtbank dat er eigenlijk niet voldoende bewijs is, maar hoe komt dat over als men hem vrijspreekt? Volslagen onbegrip want iedereen weet al dat het een monster is, en dan zegt de rechtbank dat er geen bewijs is. De rechters weten als men een uitspraak doet, anders dan men nu gedaan heeft hun verdere leven voorbij is als zij al niet ook zwaar worden aangevallen en bedreigd en zich nergens meer kunnen vertonen. Dat gebeurt er door de misdadige lawine van publiciteit door de criminele Peter R de Vries Mr. Astrid Holleeder/hakkelaar Sonja Holleeder en Sandra den Hartog De uitspraak is een politieke en geeft geen enkel recht.