Vrijmoed Crime

Misdaden van overheden
banken
het mr. titel circus

De Bureaucratische doodstraf in Nederland Deel 1

Kritiek? Minimaal 20 instanties staan klaar om u te verpletteren.

De in 1945 93.000 NSB’ers via de christelijke kerken die hun straf ontliepen om de kerken en burgerlijke gemeentes open te houden. Men heeft zich goed ontwikkeld anno 2020. Geen galg meer geen volgepropte treinen naar SOBIBOR maar gewoon alle ouden van dagen thuis aan de D66 voltooit leven pil Ouden van dagen het zijn er te veel en kost teveel.

Een dramatische titel zou je zo op het eerste gezicht zeggen. En dat is het ook. Ons kapitalistische systeem werkt lekker en men kan er puissant rijk van worden. Zo hebben we allemaal specialisten gekregen op allerlei gebied. Dat levert het meeste geld en status op. Maar de samenhang van de problemen in onze maatschappij raakt daardoor weg. Er is geen samenhang tussen de oplossingen meer. In de gezondheidszorg zien we dat ook heel sterk.

Onze christelijke regeringen met Leve de Koning die in de 16 de eeuw al hele volkeren onder het mom van u bent geliefd sterven is een feest we helpen u graag naar GOD compleet uitroeide doen het nu wat verfijnder. Als de vermaledijde Trump weg is die nog geen oorlog is begonnen, kunnen onze USA bondgenoten weer bommen gooien en miljoenen mensen blijvend verwijderen . Etwas muss getan werden

In tegenstelling tot andere landen moeten in Nederland alle mensen die denken dat ze wat mankeren naar de huisarts. Die doet de eerste diagnose, verstrekt medicijnen en bij twijfel word je doorverwezen naar een specialist. Iets mankeren ook psychisch en je bent aangewezen op het sterk gemonopoliseerde huisartsensysteem. Die geven je de medicijnen. En die medicijnen worden weer aangeleverd door de farmaceutische industrie die geheel op winstbejag de artsen benadert en grote provisies aanbiedt, wat toch lekker een redelijk inkomen per jaar geeft extra voor de huisartsen. Niets mis mee zou je zo zeggen. Alleen is de huisarts nu bezig met onze gezondheid of met zijn eigen inkomensontwikkeling? Ik kan niet over alle medicijnen wat zeggen, maar over anti depressiva en medicijnen tegen schizofrenie wel. Als we naar anti depressiva kijken, dan zijn wij als rijk en gezond land, zoals de kabinetten al decennia laten weten om hun buitengewone goede beleid te tonen, de grootste absolute top als het gaat om het slikken van anti depressiva in de wereld. Enquêtes dat we het meest gelukkige land in de wereld zijn daar worden we om de paar maanden mee dood gegooid, figuurlijk gesproken ditmaal, maar dat we de absolute top zijn wat anti depressiva slikken betreft, daar horen we niets over. Ongeveer 1,5 miljoen mensen slikken anti depressiva. De vraag doet zich nu voor zijn we inderdaad zo depressief in Nederland zitten we elkaar gek te maken? Als ik zie hoe banken ons werkelijk beroven met steun van de overheid het rechtssysteem die ons geen recht geeft omdat ook die markt ook ernstig is gemonopoliseerd, zou je zeggen van wel. Maar vrijwel zeker zijn er zoveel anti depressiva slikkers omdat deze medicijnen vrij makkelijk worden verstrekt omdat het ook inkomen genereerd voor de huisartsen en dat inkomen niet meer wordt afgebouwd. Je gaat niet zo snel je eigen inkomen afbouwen.

Huisartsen gewoon drugsdealers van de Farmaceutische gezondheidsdrugsdealers?
Nu we daardoor langer leven en de bijverschijnselen hebben overleeft,, en daardoor een financieel probleem zijn geworden, we met een voltooit leven pil ook van deze drugsfabrikanten via de huisartsen (blijft gelukkig inkomen op peil ) krijgen om weer eerder dood te gaan. Gaat het OM nu ook D66 en kabinetten die er voor zorgen ook opsluiten?

Bij medicijnen tegen schizofrenie zien we dat nog sterker. Schizofrenie, iemand met een dubbele of verschillende persoonlijkheden, is een ernstige ziekte die haast niet te genezen is. Er wordt door de psychiaters geschat dat het er ongeveer om en nabij de 10.000 mensen zijn. Zij leven veel op straat. Er valt niet te behandelen, niets aan te verdienen dus ook niet in een inrichting, want wie betaalt het? Dan ben je toch verbaast als blijkt dat er meer dan 160.000 mensen pillen slikken tegen schizofrenie. Hier gaat het niet meer om een ziekte te genezen, maar om mogelijk inkomen te genereren en een hoge maatschappelijke positie. De hele schizofrenie of wat daarop lijkt, zien we ook weer terug in ons bureaucratische systeem, als mensen de overheid gaan bekritiseren. Dan word je onmiddellijk door journalistische schurken als een psychopaat opgevoerd. En dat geld ook bij ambtenaren zo.

Hans Leijten weg bij de Belastingdienst. Hij kon de allochtonen ambtenaren van meer dan 50% en de gevluchte top ambtenaren met de gouden handdruk van Wiebes en de 600 IT systemen die niet met elkaar communiceren wegens IT wanbeleid ook niet goed krijgen kwam hij achter Dus wegwezen naar een functie met meer toekomst.

Bij ambtenaren ben je of gek of een schurk als je niet duidelijk tot de elite behoord. Aangezien dat percentage elite niet zo hoog is, waarvan dan nog het grootste deel uit Amsterdam komt. En omdat de meeste TV bekende personen en entertainment personen dat ook doen, worden alle overige burgers als min of meer debielen weggezet. En dat is dan weer overgenomen door tweede en eerste kamer politici die bij alles wat er maar fout gaat roept dat er sancties moeten volgen en steeds hardere straffen moeten worden opgelegd want we pikken het niet meer. Dan krijg je zulk soort elite figuren als de altijd en eeuwig rond neukende Onno Hoes, die 28.000 verwarde menen onder zijn hoede plaatste want hij wilde met ze praten. En als je dat weer gaat analyseren zijn de meeste verward omdat ze genadeloos zijn leeggeroofd door deurwaarders een deel van het Mr. titel circus die zich ook al gemonopoliseerd hebben en zich ongelimiteerd rijk stelen door wetsmisbruik. Wetsmisbruik is een vast gebruik geworden onder de Mr. titels. Wetten maken en of aanpassen, is een tijdrovende bezigheid en in de kortstondige jacht naar status inkomen en macht kost dat te veel tijd. Dus de wetten niet toepassen en vonnissen uitspreken die het gehalte van kroegenpraat niet te bovenkomt, is ook standaard geworden. Maar andere Mr. titel zwendelaars zijn net zo erg of nog erger. Maar burgemeesters kunnen er ook wat van. Lees maar hoe het Mr. titel circus op deze site van de gemeente Alphen a/d Rijn huishoudt om een gemeenteraadslid die kritisch was over een burgemeester wordt behandeld. En nog steeds monddood wordt gemaakt door het vrouwelijke burgemeester dictator sujet Mr. Drs. Elisabeth SPIES. We buigen voor u hoogverheven wetenschappelijke elite onbenullen.  

De bureaucratische DOODSTRAF in Nederland  

Ik heb een aantal jaren geleden al een boek geschreven over het ernstig gemonopoliseerde rechtssysteem, waar de mr. titel gang iedere vorm van concurrentie hebben uitgeschakeld. Zij zitten overal. In de regering als je gaat kijken, blijkt dat er heel wat mr. Titels bij zitten wat men dan weer niet laat zien bij de naam. Kennelijk wil men dan dat niet laten zien om dichter bij de mensen te staan. Advocaat/minister/marionet van Justitie en veiligheid Mr. Grapperhaus, is speciaal door lobbyen benoemt om het zeer ernstig gemonopoliseerde rechtssysteem, compleet in handen van het mr. titel circus, te handhaven. De bureaucratische DOODSTRAF is ook al door Mr. titels ingevoerd of althans op grote schaal uitgedragen namelijk:

Die Wilders en vele anderen lopen ons gewoon voor de voeten. Dus gewoon wat geknoei met recht, en nu zonder bonnetje, dat valt teveel op, en wat geknoei met fiscaliteiten, noem iemand gewoon crimineel, en laat Peter R de Vries hem publicitair veroordelen over de hele wereld en het kroegenpraatrecht werkt uitstekend. Levenslang. Oja mijn vrouw heeft Mr. Demmink vrijgesproken van pedofilie. Er zijn toch teveel mensen op de wereld, wat maakt het uit?

Mr. Ivo Opstelten, had voordat hij vanwege zijn liegen om een andere half criminele Mr. titel Fred Teeven af te dekken het veld ruimde, de eigenaardige gewoonte, als een Kamerlid vroeg, moeten we de wet niet aanpassen om criminelen makkelijker te vangen, te antwoorden: Dat is niet nodig want als we iemand crimineel vinden dan stalken we die gewoon en knoeien we wat met fiscaliteiten, dan lost het probleem zich vanzelf op. Wat doet hier Mr. Opstelten veel geflankeerd door zijn lieve Mr. titel vrouw die Mr. Demmink vrijspraak bij het Hof inzake pedofilie, nu precies? Hij staat dus de tweede kamer te vertellen, dat hij zich niets van allerlei wetgeving aantrekt en iedereen die hem voor de voeten loopt zoals Geert Wilders uitschakelt. Het gelieg en bedrieg om te zeggen dat hij zich er niet mee bemoeid heeft is een grove leugen want hij heeft al veel eerder laten blijken mensen op deze manier uit te schakelen. Dat blijkt nu ook alweer dat er gewoon wat met fiscale zaken is geknoeid bij de kinderopvangtoeslag en daardoor gewoon onschuldige burgers zitten te criminaliseren en uit hun huizen laten zetten waardoor er ook zelfmoorden (de DOODSTRAF) hebben plaatsgevonden.

De foto spreekt voor zichzelf

Nog zo’n figuur was bij het roversgilde heiligverklaarde Mr. van der Laan die veel riep dat als iemand niet luisterde en niet wilde doen wat hij opdroeg, hij wel even 20 instanties op je dak zou sturen om je te VERPLETTEREN. Dat leverde ook veel zelfdodingen op.  Het aantal zelfdodingen wat er in Nederland plaats vindt is gigantisch. Met de euthanasiedoden er bij waren dat er een jaar of vier geleden ongeveer 8.000. Daarvan zijn er ongeveer 3.000 per jaar toe te rekenen aan overheidsbeleid waar de BELASTINGDIENST bij betrokken is.

Als voorbeeld ben ik zelf ook een beoogd zelfdodingsslachtoffer. Kerkelijke instanties en juridische bestuurders lopen soms hand in hand. Dan kan het voorkomen dat er een koster mij in 2011 op station Breda kwam vertellen, dat ik de passerende goederentrein ook kon nemen. En hij noemde zich nog een veteraan ook. Met andere woorden dat ik geen toekomst had in Nederland. Ik heb er hartelijk om gelachen waar de man bij was. Later werd ik er toch boos over en heb het kerkbestuur op de hoogte gesteld. Ik heb wel even opgemerkt dat een volgende keer hij dat niet zou overleven en hij voor de voor mij gewenste goederentrein zou worden gegooid. Dat heeft men onthouden, want in 2015 in Roosendaal is het aanzetten om mijn eigen DOODVONNIS uit te voeren omdat ik de misdaad had begaan verlieft te worden op de vrouwelijks pastor, door drie man, natuurlijk ook veteranen van Leve de Koning, om te voorkomen dat er een voor de beoogde trein zou worden gegooid.

De (NL KGB) belastingdienstbeulen. Even dodelijk als rattengif. U dient met u handen van ambtenaren af te blijven. Ze doen het bij u niet en maken u en desnoods uw hele familie af: opdracht kabinetten Rutte en Leve de Koning

De belastingdienst dat blijkt nu ook openlijk gewoon een soort KGB is die mensen gewoon onrechtmatig en met geknoei van fiscaliteiten, mensen compleet kapot te maken. De overheid is volksvijand NUMMER 1 geworden en uiterst dodelijk. Vandaar dat een figuur als Peter R de Vries dagelijks voor de TV mag verschijnen, zich mag presenteren als advocaat die in het verleden een Cor van Hout inschakelde om figuren zoals ik, namens de overheid te laten liquideren. Misschien is dat nu Taghi wel. Want eerst wordt Peter R de Vries door Taghi zwaar bedreigd, en als ik dan de onderwereld via twitter oproep om de dubbelspeler Peter R de Vries uit te schakelen, omdat ze toch niet gepakt zullen worden omdat Taghi toch de schuld krijgt, blijkt hij opeens bevriend te zijn met Taghi, wordt hij gebeld en krijgt een brief dat Taghi een grote bewonderaar is die Peter R de Vries nooit wat zal doen. Lijkt op de Willem Holleeder zaak waar een aantal moorden van het duo hakkelaar/mr. Astrid Holleeder, dankzij Peter R de Vries aan Willem Holleeder zijn toegeschreven. Nu had Peter R de Vries zichzelf in een toestand gebracht dat hij door iedereen vermoord kon worden en Taghi de schuld zou krijgen.  Het hele Mr. titel circus is een groot crimineel circus geworden, die het woord democratie een heel andere betekenis geven. Mensen rechten? Nog nooit van gehoord. Daarom is de mensenrechtenwet van de EU met het verboden BIO-ETHIEK dood 3000 mensen om 10.000 mensen zoals het Mr. titel circus en de 950.000 ambtenaren een beter leven te geven, in 2015 niet door kabinet RUTTE II is geratificeerd. Alle leden van dat kabinet zouden volgens de grondwet en een uitspraak van de hoge raad gearresteerd kunnen worden maar hier geld dan weer het decennialange beleid, gewoon de wet niet toepassen. Daar moet onmiddellijk wat aan gedaan worden.  Maar onze grootste topadvocaat en de meest gewetenloze die we hebben, Mr. G SPONG, roept al sinds 1993 dat de overheid volgens haar eigen wetgeving de grootste criminele organisatie is. Wat inhoudt dat we van rechters in zijn algemeenheid ook niets kunnen verwachten omdat zij ook overheid zijn. Hun onafhankelijkheid gaat ook niet verder dan tot het in standhouden van hun eigen positie en status.

Mijn boek wat gaat verschijnen begint de gecriminaliseerde Mr titels aan de kaak te stellen. Als dat aanslaat kunnen we via het rechtssysteem mogelijk pogingen ondernemen weer echt democratisch in de juiste betekenis van het woord te worden.   

 In deel 2 komen wat anderen gemonopoliseerde zaken naar voren, zoals het hoge aantal zelfdodingen bij met name bij de Rabobank en de boeren.