Vrijmoed Crime

Misdaden van overheden
banken
het mr. titel circus

De bureaucratische DOODSTRAF in Nederland Deel 2

Kritiek? Minimaal 20 instanties staan klaar om u te verpletteren

Beste mensen, ik wil wel maar kan er niet omheen. De man zit op iedere beeldbuis gebrand. Zelfs als je de TV uitzet zie je hem nog. Beste Ester van Fennema en Bram Bakker: tip Help mee Peter R de Vries en Kabinet Rutte weg te krijgen om de zware depressies in Nederland te doen verdwijnen.

Gisteren 20 januari 2020 was bij OP1 Peter R de Vries weer. De man is ook niet van dat scherm weg te slaan. Youp van t’Hek merkte al op dat de ene dag dat Peter R de Vries niet op TV was bij Youp in de zaal zat. Maar goed, gisteren was Peter R de Vries bij OP1 om te vertellen dat de strijd tegen harddrugs een verloren zaak was. Al jaren. D66 was er mee gekomen om de drugshandel vrij te geven en Peter R de Vries had dat manifest medeondertekend en was daar door lijstduwer geworden van D66. Nee nee niet vrijgeven maar regulieren merkte men bij D66 op en natuurlijk Peter R de Vries ook.  Gert-Jan Segers was het daar duidelijk niet mee eens. Er stond een duidelijke niet aangename discussie tussen Gert-Jan Segers en Peter R de Vries. Gert-Jan Segers was natuurlijk vergeten dat Peter R de Vries de opper TV rechter was en zijn wijsheid bepalend is voor Nederland. Peter was weer even vergeten dat hij een spreekbuis van de onderwereld is. In deel 1 van de bureaucratische DOODSTRAF heb ik al gezegd dat Peter R de Vries eerst ernstig bedreigd werd door Taghi en toen ik riep dat de onderwereld hem nu kon liquideren omdat Taghi dan de schuld zou krijgen, bleek hij plotseling bevriend met Taghi. Dat laatste zal wel kloppen. Hij is met iedere top crimineel bevriend geweest of nog. Cor van Hout, Johan Verhoek de Hakkelaar, Mr. Astrid Holleeder de geliefde van de hakkelaar. Peter R de Vries ging ook op bezoek met een rondleiding in de EBI. Een rondleiding in de EBI te Vucht, de zwaarst beveiligde gevangenis van Nederland, hoe verzin je het. Kon hij gelijk even bij zijn vriend Taghi langs. Toch vreemd dat de kroongetuige ineens zijn advocaat kwijt is na het bezoek van Peter aan de gevangenis.  

Cor, Hakkelaar Mr. Astrid Holleeder zeg maar wat ik moet doen. Als ik maar mag naaien. Letterlijk en figuurlijk. Nee nee Sonja Holleeder heb ik niet genaaid. Dat heeft de rechtbank van Willem Holleeder vastgesteld

Peter R de Vries is gewoon de spreekbuis van de onderwereld. En als de politiek zijn advies zou opvolgen dan krijgt Taghi en consorten gewoon geen straf meer en kan Peter R de Vries ook vrijelijk snuiven zonder vervolging.        

Zouden de ogen van het CDA als het gaat om de voltooit leven pil eindelijk open zijn gegaan?

Gisteren op @wnlvandaag zat Madeleine Van Toorenburg CDA Die was het helemaal niet eens met D66/Peter R de Vries over het vrijgeven van de harddrugs. Het is algemeen bekent, ik publiceer daar haast dagelijks over, dat Peter R de Vries een crimineel is en spreekbuis van de onderwereld. Kortom Peter R de Vries, advocatenkantoor Mr de Vries is niet van onbesproken gedrag. En dan gaat D66 die Pechthold al weg moest sturen van wegen zijn MYTOO gedrag, als er een probleem moet worden opgelost, bijvoorbeeld de architecte van de verbouwing, het binnen enkele wippen en een paar miljoen geregeld is, is nu niet bepaald een schoonheidsplaatje van onbesproken gedrag, net als Peter R de Vries. D66 is het bolwerk van rechters, ik kan me dan voorstellen, en dat deed Madeleine van Toorenburg dan ook, D66 als een partij wegzette die, omdat ze weer iets wilde verhogen, negatief is en de zoveel keer door D66 naar voren gehaalde voltooit leven pil ook als negatief door haar werd gezien. Eindelijk nu.

Een Hoge Raad die een uitspraak doet in de Urgenda zaak met verwijzing naar EVRM wetgeving Europa die niet door kabinet Rutte is geratificeerd en daardoor niet rechtsgeldig is in Nederland. De uitspraak van de Hoge Raad dus ook niet. Zowel de uitspraak als de hoge raad zelf kunnen naar de prullenbak, het papier naar de echte en de rechters naar de bijstandsprullebak worden verwezen

Duidelijk dat ze mijn publicatie heeft gelezen. Want ik publiceer regelmatig op twitter: wij (de elite dus) rijk jullie (de andere 70% van de bevolking) een orgaanhandellijk. Geen volgepropte treinen meer naar SOBIBOR maar gewoon sterven thuis met de voltooit leven pil. Blijven de organen goed voor de handel. Van nutteloos levend naar nuttige dode orgaan leverancier. Dat is BIO-ETHIEK in het mensenrechtenverdrag (het EVRM) van de EU verboden maar niet geratificeerd door kabinet Rutte II. Dan is de uitspraak hoge Raad van Nederland inzake stichting Urgenda een grote fars. Die verplichtingen zijn verankerd in het Europees Verdrag tot bescherming van de Rechten van de Mens (het EVRM). En het EVRM wetgeving is niet geratificeerd zoals ik al opmerkte. Naar mijn bescheiden juridische mening is deze EVRM wetgeving pas rechtsgeldig voor Nederland als deze door het kabinet is geratificeerd. Dus is de uitspraak van de hoge raad is gewoon niet rechtsgeldig. De voorzitter van de Hoge Raad Mr. Maarten Feteris merkte in 2014 al op bij zijn aantreden dat de strafrechtwetgeving niet voor de top criminele elite politieke besturen is en voor de 950.000 ambtenaren 60% allochtoon), maar voor het volk. Leve de VOC-dictatuur Leve de Koning.

Klimaatmaffia toont gesjoemeld rapport. Dat moet wel want dat stelletje volksproleten die snappen er geen reed van . Wij rijk zij een orgaanhandellijk. Wij zijn de groot inquisiteurs. In een klimaat autodafé vol pracht en praal verbranden wij de boze ketters.

Een ding is duidelijk: Het hele klimaatgedoe wordt ons met niet rechtsgeldige wetgeving door de neus geboord. Ik werk hard aan het boek wat ik al ook al in 2014 heb geschreven maar niemand het in de markt durft te brengen, uit angst te worden afgemaakt door de Mr. titels aangevuld met de grote criminelen Peter R de Vries Mr. Astrid Holleeder de Hakkelaar Mr. Fred Teeven enz. een eindeloze rij.   

Kabinet Rutte II vergeet doelbewust het aangepaste mensenrechtenverdrag EVRM te ratificeren. Dat heeft verstrekkende gevolgen nu. Welke rechtsgeleerde wil dit even bevestigen???

Minister  President Rutte plengde krokodillen tranen om de slachtoffers van het ernstige falen van de overheid er mensen voor de rest van hun leven geruïneerd zijn en er daarom zelfdodingen hebben plaatsgevonden. Maar echt emotioneel werd hij pas toen er kamerleden wilden dat de bestuurlijke ambtenaren vanwege hun strafrechtelijk handelen weg moesten. Maar dat was helemaal fout, en er klonk ook enige paniek in zijn stem door. Moet hij die ambtenaren wegsturen, die weten hoe hij iedereen figuurlijk gesproken naait, of gebeurt het ook letterlijk, waardoor hij de ambtenaren niet kan wegsturen omdat ze anders uit de school gaan klappen? Dat interview wat ik hier weer aankoppel roept vragen op. https://www.youtube.com/watch?v=LWEw4nfhMVM Ik moet ervan uit dat het niet waar is, maar dan moet dat openlijk uitgezocht worden en betrokkenen opgepakt om eerherstel enz. Maar als blijkt dat het waar is moet er ook ingegrepen worden. Ik herhaal maar weer: Rutte en de zijnen, politici denken dat zij boven de wet staan en Mr. Maarten Feteris voorzitter Hoge Raad helpt daarbij. Maar in de jaren 80 van de vorige eeuw heeft de hoge raad al bepaald bij een staatssecretaris die toen over de schreef was gegaan, dat alle ministers inclusief de minister-president enz. als er sprake is van strafrechtelijk handelen, als ambtenaren moeten worden aangemerkt zodat zij strafrechtelijk vervolgd kunnen worden. Alleen al het hoge aantal van 3000 zelfdodingen per jaar is