Vrijmoed Crime

Misdaden van overheden
banken
het mr. titel circus

De angstzaaiers: wordt bang er zijn zoveel doden. En wij?: 7 miljard vaccins p/j zonder angst honderden miljarden rijker

Trump heeft het door daarom interview zoals hieronder

Op facebook werd , voor zover ik ik het kan overzien dit interview verwijderd. Ik ben er nu een voorstander van dat we de Nederlandse kinderneukers als de getuigenverklaringen kloppen in het vorige artikel moeten arresteren en er een nieuwe regering komt. Alles wat van die kapitalistisch grootmachten is zoals facebook en zijn leiders, Bill Gates hun belangen per land genationaliseerd moeten worden.

De aan elkaar gekoppelde corrupte wereld machthebbers waar NL ook dominant meespeelt.

Hoeveel provisie voor het afnemen van de vaccins bij een gefinanciert bedrijf van Bill Gates wordt er hier afgeproken ?

De toespraak zoals hiervoor door TRUMP is gegeven op 8 november aantal jaren geleden is natuurlijk nooit door de NL-propagandamachines NOS RTL uitgezonden, maar geeft de verhoudingen en volhouden van Trump president USA te blijven goed weer. Hij vecht tegen een volslagen corrupt politiek systeem zegt TRUMP. En dat is ook zo. Fraude met de verkiezingen gebeurt in Nederland al heel lang. Als we teruggaan naar de paarse kabinetten kunnen we dat zien. Toen waren er stemmachines en CDA (altijd gekoppeld aan Koningshuis) was altijd de grootste en maakte de kabinetten. Ene keer met linkse partijen andere keer met rechtse partijen. Toen ineens was daar paars kabinet en CDA uitgeschakeld. En zoals het er uit zag zou dat zo blijven volgens de stemcomputers. Dus werd de stemmachine verkettert. Er klopte allemaal niets van en de stemmen werden weer met de hand geteld. Toen zag men ineens het verschijnsel dat het CDA weer terug was en alle verkiezingen we het CDA net met paar zetels de grootste zag worden en de kabinetten kon maken. Toen ging het fout in 2010. De CDA kwam uit op 21 zetels. Meer dan 20 zetels erbij corrumperen dat was te opvallend dus nam de VVD het stokje over. Sinds 2010 zien we hetzelfde verschijnsel bij de VVD. Terwijl er iedere keer VVD wat zetels verliest blijven die wonder boven wonder steeds met een paar zetels die erbij gecorrumpeerd dat de VVD steeds de kabinetten, natuurlijk met ruggespraak met het Koningshuis, de kabinetten kan vormen.

De ultime USA corruptie ten top die er alles aan heeft gedaan om de corrupte miljarden dollars binnen gehaald door BIDEN als president te laten uitroepen

Het lijkt wel of de stemmen fraude die in Nederland is uitgevonden nu ook in USA is uitgevoerd. Goede vrienden zijn er met de democraten. De schoonzoon van het levende lijk Pelosi, Michiel Vos van de democraten is niet weg te slaan van de propaganda kanalen in NL. OP1 en JINEK. De truc in NL is dat er exitpols komen. Dat is het plaatje waar de echte uitslagen van de verkiezingen op worden aangepast. Let maar op in maart 2021. Als die verkiezingen vanwege een gecreëerde 3e golf covid-19 mogelijk niet door zal gaan komt het wel later. Er wordt vermoedelijk met stembiljetten verschoven maar er wordt met het doorgeven van de cijfers ook vermoedelijk ook geknoeid. Er wordt aan de tellers doorgegeven wat de uitslag moet zijn. Natuurlijk niet aan alle tellers maar daar waar het nodig is.   

In USA zien we hetzelfde gebeuren met de stemmen die per post zijn verstuurd. Het stemmentellen wordt even onderbroken om het juiste aantal stemmen voor Biden per post aan te passen. We zien met het promoten van de beoogde leider in USA en NL ook overeenkomsten. Biden werd met valse peilingen tot absolute tot toekomstig president verheven. Dit om zoveel mogelijk mensen op hem te laten kiezen. Dat zien we me met de VVD RUTTE hetzelfde. De VVD staat in de peilingen ver bovenaan. Rutte moet de leider blijven om de miljoenen bonussen die verstrekt worden om de vaccins aan zijn criminele vrienden te verdelen. Het reisadvies naar Curaçao wat een zelfstandig land is om de gelden van de Nederlandse kinderporno-industrie wit te wassen uit het zicht van de hele wereld blijft positief anders kan men niet bij het zwarte geld komen. Dat zou toch sneu zijn voor veel mensen die in Nederland geen droogbrood meer verdienen dat ze niet bij hun zwarte geld kunnen komen.

Boudewijn Poelmann links naast Rutte met de andere elete zwendelaars die ons tot op het bod leegroven

We zien nog veel meer banden. Boudewijn Poelmann heeft de postcodeloterij en de bankgiroloterij opgericht en zou daarbij 62 miljoen euro vermogen hebben opgebouwd. Omdat wij allemaal rijk denken te worden en natuurlijk de goede doelen die daardoor ook nog eens door deze man worden gefinancierd, althans dat heeft hij steeds ons voorgehouden, kopen we op grote schaal loten. Sinds Boudewijn Poelmann dat doet, zo’n 20 jaar geleden, zijn de kosten die eerst 40% mochten zijn en de rest aan goede doelen moest worden besteed is dat veranderd in 60% kosten en maar 40% naar goede doelen. Zomaar even 20% naar het goede doel Boudewijn Poelman verschoven. De man is natuurlijk ook een meester in allerlei constructies en er zijn 5 landen waar ook goede doelen zijn, en het grootste goede doel is natuurlijk Boudewijn Poelmann en zijn vrouw. Met Derk Sauer heeft hij onder voorwendselen die ons ook ten deel zijn gevallen ook het Russische volk met de goede doelen oplichterij bewerkt. Pieter Waterdrinker een Nederlandse schrijver die met een Russin is gehuwd en in Rusland woont heeft daar een roman over geschreven waar ik duidelijk Boudewijn Poelmann uit herken namelijk “de rat van Amsterdam”  het is aan te bevelen dit boek. Ik krijg er niets voor betaald maar het is een les hoe dat soort zwendelaars giga macht krijgen.

De goede doelen zijn er velen waar sinterklaas Boudewijn Poelmann geld aan geeft. In de landen waar goede doelen zijn, zijn ongetwijfeld ook stichtingen of andere constructies die profiteren van de 40% wat bestemd is voor de goede doelen. En omdat deze stichtingen weer via allerlei sluiproutes ergens eigendom zijn van het grootste goede doel, wordt het goede doel Boudewijn Poelmann nog rijker. Die 62 miljoen klopt niet. De Quote journalisten zien deze naar misdaad en misleiding riekende constructies niet. Naar mijn bescheiden inschatting is het vermogen zeker 3x zo groot en staat zeker niet allemaal in Nederland Europa

Trump: De Clintons zijn criminelen en horen in de gevangenis

Bill Gates heeft met zijn vrouw een foundation die weer samenwerkt met de Bill en Hillary Clinton foundation en de laatste foundation is weer een van de goede doelen van Boudewijn Poelmann die de Clintons zo 3 miljoen per jaar schenkt uit de postcodeloterij. Zo zijn we dan weer terug bij wat TRUMP een grote corrupte benden in de wereld vindt, en dat ook is. Want Bill Gates financiert alle foute pers, en het RIVM en Rutte? Daar zet ik even een vraagteken bij maar het is een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid. En Poelmann vindt dat hij zoveel macht heeft en geld dat hij duistere linkse clubjes financiert om de wereld te redden. Hier wordt politiek bedreven om het klimaat en de wereld te redden wat ons dan weer miljarden kost als belastingbetaler. Want als goede doel Nederlanders tot armoede gedreven door de regering te helpen zal niet gebeuren omdat het goede doel Boudewijn Poelmann en zijn vrouw een aanzienlijke hogere prioriteit hebben.

Nu Boudewijn Poelmann wat ouder is denkt hij heel goed na. En heeft hij de afgelopen 3 jaar zijn hele vermogen in een stichting constructie ondergebracht. En zijn vrouw heeft 19% van de aandelen van een B.V. aan de stichting geschonken.

Nog een NL band met de Clintons die de hele wereld corrumpeerden

Nu hebben ze geen vermogen meer. Hoeft men geen vermogensbelasting te betalen. En wat nog mooier is nu het vermogen van de stichting is hoeft men als Boudewijn Poelmann of zijn vrouw doodgaan geen erfbelasting te betalen en kan het gebruik en beheer van het vermogen makkelijk worden overgedragen zonder bemoeienis van de overheid en of belastingdienst.

Zo zien we dat Nederland zeer nauw met de USA corrupte rovers die ook nog eens de rijksten van de wereld zijn verweven is. Dus ik ben bang dankzij Rutte Leve de Koning wij uitgeleverd worden aan de farmaceutische vaccin industrie en wij als slachters als eerste officieel uitgeroeid gaan worden. Dat omdat we met het klimaat ook voorop willen lopen. Dat is Geen complottheorie maar vertellen wat Bill Gates al tientalen jaren verkondigd dat virussen indien goed gestuurd 12 tot 15 % van de wereldbevolking zal uitroeien. Ja ja Bill Gates, Rutte, de Jonge het RIVM en hun wetenschappelijke kliek en het WHO, we weten het jullie helpen ons graag naar GOD dan hoeven we niet zo van de bijverschijnselen van de medicijnen en vaccins te lijden. Wat een humane gedachten van onze leiders.