Vrijmoed Crime

Misdaden van overheden
banken
het mr. titel circus

Covid-19 Virus natuurlijk of chemisch wapen?

Gebruikt Mark Kim Jong Un Rutte coronavirus om

DICTATUUR

te maken van Nederland?  

Hoeveel jaren gevangenis staat er hier op het bordes?

Als je deze titel ziet lijkt dat nogal heftig. Dat valt wel mee of het valt niet mee. Het is maar van welke kant je het bekijkt.

Laten we maar even bij de 2de wereldoorlog beginnen We zijn aan het herdenken dat we 75 jaar geleden bevrijd zijn. Maar is dat nu wel zo? Koningin Wilhelmina kwam terug uit Engeland en zij als hoofd van de protestantse kerken en de toenmalige regering van Gerbrandy of de op 24 juni 1945 als voorzitter van het toenmalige kabinet Schermerhorn, kwamen er achter dat op de lijsten van de 130.000 leden van de NSB er 93.000 behoorde tot de hervormde protestantse kerken of de Rooms-katholieke kerken. De Koningin en de regering hadden een dilemma. Gevangen zetten van de 130.000 NSB’ers ging niet want er waren geen genoeg gevangenis plaatsten. Ander probleem was dat 93.000 NSB’ers dominees en ouderlingen en priesters waren die voornamelijk de kerken van plattelandsgemeentes gaande hielden. Een groot deel daar weer van zat in de gemeenteraden van de burgerlijke gemeentes. Die weg jagen dan was er geen bestuur.

Dus hebben de slimmeriken bedacht deze 93.000 NSB’ers te resocialiseren. Heel wat van het fascistisch gedachte goed is in bestuurlijke vorm dus blijvend Nederland in geschoven. Dat zal wel een van de belangrijkste reden zijn geweest dat we Nederlands Indië zijn kwijt geraakt in 1959 geloof ik. Onze minister van buitenlandse zaken Mr. Josef Luns ex NSB’er heeft dat voor het kabinet geregeld. Er waren vrijheidsstrijders die Nederlands Indië wilde bevrijden. Bij andere landen hete dat oorlog. Dan zou alles wat de Nederlanders daar hebben uitgevreten als oorlogsmisdaden worden beschouwd.

Geen nood dan noemen we het politionele acties. Geweld om het gevestigde gezag te handhaven was natuurlijk heel iets anders. Dat is onverlaten die zich niet aan de wet houden afstraffen en dat is geoorloofd. Die truc hadden onze Nederlandse voorvaderen in Zuid Afrika ook al toegepast. Slavernij moest worden opgeheven en dan hadden ze geen goedkope werkkrachten meer. Dus werd de status apart ingevoerd. Dan waren het geen slaven meer maar je kon ze voor een habbekrats aan eten laten werken. Niet luisteren naar de baas dan geen werk en geen eten.

Het BI-ETHISCHE beleid (Het is geoorloofd 3.000 mensen te doden om 10.000 beter leven te geven) is in Nederland overgenomen. Uiteindelijk is dat in het Europese rechten van de menswetgeving verboden verklaard. Dat moest geratificeerd worden door kabinet Rutte II in 2015 waar de PVDA in zat. Hebben ze dat gedaan? Nee. Dan lijkt er een probleem te zijn ontstaan daardoor zoals in de urgenda zaak. De Hoge Raad geeft Urgenda gelijk met verwijzing naar de rechten van de mens verdrag wat dus niet geratificeerd is en daarom niet rechtsgeldig. Dus denkt iedereen dat de uitspraak van de Hoge Raad ook niet rechtsgeldig is? Dan heeft u het mis. In het juridische schaakspel “geld weg recht weg” hebben de bollebozen Mr. titels van de Hoge Raad via een ommetje in ieder geval de Europese wetgeving in de Urgendazaak bindend verklaard. En stapt u naar het Europese Gerechtshof omdat allemaal even recht te zetten, komt u ook bedrogen uit. Er liggen ongeveer 1 miljoen zaken, zodat u zeker weet dat u nooit aan de beurt komt om uw recht te halen.

De Amerikanen hebben hun oorlogsindustrie in 1945 niet afgebouwd. En hebben Marshall hulp verleend waardoor met de pet in de hand als een vazalstaat tot op heden achter de Amerikanen zijn blijven aanrennen. En de Amerikanen creëerden de koude oorlog en begon overal oorlogen om regime chance te bewerkstelligen en daardoor vazallen voor USA te creëren. Trump heeft daar verandering in gebracht door als eerste USA president geen oorlog te beginnen. En zijn idee om alles weer in USA te laten fabriceren zodat de mensen in USA niet in armoede leven daar werkt het coronavirus behoorlijk aan mee. Maar in USA is ook het BI-ETHISCHE beleid ontstaan dat we met te veel mensen op deze planeet leven. Henry Kissinger is daarmee begonnen dat te opperen. Dat idee is door de eliten o/a koningshuizen, Forbes, Rockefellers, kortom alles wat er om en rond de Bilderberggroep gebeurd is, overgenomen. Dus is in Afrika alles plat gebombardeerd, om economische en allerlei andere belangen. 26 miljoen vluchtelingen. Waarvan grote hoeveelheden aan mensen naar Europa willen komen.

Hier stond een video COVID-19 deel 1 Die is verwijderd omdat het onjuiste informatie over het virus zou bevatten. Een overheid die dit laat verwijderen is een dictatuur en heeft censuur toegepast. Geen treinen naar SOBIBOR maar gewoon sterven thuis door het armoede genocidebeleid wat al sinds de regeerperiode van van Rutte ongeveer 30.000 zelfmoorden opleverde Of nu door het coronavirus door ouden van dagen op te sluiten in hun tehuizen zonder beschermingsmiddelen van de leiding. Nu blijkt dat de ouden van dagen sterven als ratten in de val van eenzaamheid, coronavirus enz. wat niet in de cijfers wordt meegeteld. Maar gelukkig helpt het wel mee de oudjes te verminderen die een groot economisch probleem zijn geworden. Dankzij de economische ramp er nog veel meer dood gaan zonder virus. We worden nog rijker aldus Rutte Leve de Koning.

https://www.youtube.com/watch?v=6kn9yqs31tc
Deel 2 van een heel andere kijk op Covid-19 wat niet is uit te sluiten
https://youtu.be/5aWkCtyPM9s
Deel 3 van een heel andere kijk op Covid-19 wat niet is uit te sluiten

Door een goede kennis van mij die zich met gezondheid bezig houdt en terecht ernstige bezwaren heeft tegen de manier van werken van de farmaceutische industrie, kwam ik in bezit van 3 video’s van ongeveer 14 minuten per stuk. Ik beveel ze aan om ze te bekijken. In hoofdlijnen lijkt alles wel te kloppen in deze video’s. Of de oplossingen er in vermeld ook zo gebeuren blijft nog even een groot vraagteken, maar je weet maar nooit. En vanuit die hoek bezien komen we in de richting van wat in de tittel staat. Zijn Rutte en Leve de Koning stiekem een dictatuur aan het vestigen? Op de site staan allerlei artikelen die eigenlijk allemaal in de richting van een dictatuur leiden of laten zien dat daar al sprake van kan zijn.                

De video’s over de mogelijke vooropzet van dat virus komt er goed in naar voren. Je zou het een complottheorie kunnen noemen en nepnieuws. Hier in Nederland worden dit soort zaken onmiddellijk op deze wijze gediskwalificeerd. Opsporingsmensen zoals ik, ik ben niet voor niets jaren privédetective geweest, weten dat met complottheorieën de grootste misdaden worden opgelost. Als je door kennis ongeveer kan aanvoelen wat men doet en hoe men het doet kan je de feitelijke strafrechtelijke zaken opsporen. Meestal klopt de theorie dan wel. Dictatoriale regimes en daar lijken de kartelpartijen wel op in Nederland hebben een grote hekel aan complottheorieën omdat die ze door de mand laat vallen.

Nepnieuws is ook zoiets. De grootste nepnieuws leveranciers zijn de regeringen zelf die in Nederland. Er is geen grotere leugenaar te bedenken dan Mark Kim Jong Un Rutte die al 10 jaar zijn droom of die van Leve de Koning uitvoert om democratie om ver te werpen. Dat is niet zo moeilijk die bestaat er al nauwelijks. We kunnen alles zeggen is dan het antwoordt van velen. Niet dus kijk maar naar Wilders en Baudet. En men gaat zelfs zover dat om zogenaamde elkaar helpen saamhorigheid wat gewoon fake is. Oud voorzitter AIVD Schoof VVD en campagne strateeg Kruithof openlijk op TV zitten te oreren dat Wilders en Baudet de noodzakelijke samenwerking zitten te verstoren door hun afwijkende meningen en daarom maar een dictatuur van Nederland moet worden gemaakt. Dan praten we over 4,5 miljoen kiezers die even buiten spel worden gezet die de Rutte clan niet willen. We zullen zien. Als dat gaat gebeuren zie ik mezelf door de straten strompelen, ik loop wat slecht, met granaten om te gaan vechten omdat er dan een burgeroorlog is uitgebroken. Zover zal het wel niet komen ga ik maar van uit.  Lees andere artikelen op deze site. De Ndrangheta zit zwaar verankert in Nederland. Die zijn nu in Italië gearresteerd.

Ik heb in andere artikelen een interview neergezet over de gebroeders Korevaar waar er een van vaste banden zou hebben met Ndrangheta en met het Koningshuis. Hier onder dat interview wat dan door de informatie in voorgaande video’s zou kloppen.  Als het niet waar is moet er wat aan gebeuren, maar als het wel waar is moet er ook wat aan gebeuren.  

WNL op zondag 5 april 2020 over Bil Gates

Als we de hier voor staande video’s bekijken verteld de journalistieke onderzoekester Janet Ossebaard dan zijn er veel vraagtekens te plaatsen bij de Bil Gates foundations. Bill Gates als filantroop in het belang bij de wereldbevolking. De uitkomst van haar onderzoek is vernietigend. Bill Gates zou zich hebben ingekocht in de farmaceutische industrie en eigenaar zijn van zeer velen fabrieken op dit punt o/a in Huawei in China. Het zou niet de eerste keer zijn dat hij en zijn farmaceutische industrie zich verrijken door het loslaten van een virus. Als oud privédetective denk ik, wat ze vertelt zou wel eens kunnen kloppen, maar is dat zo? Als je dan kijkt wat Bill Gates naar buiten brengt een aantal dagen geleden wat WNL op zondag 5 april 2020 op de TV brengt over Bill Gates de wereld corona redder, dan zijn de vraagtekens rond het journalistieke onderzoek van Janet Ossebaard uit aan het groeien naar uitroeptekens.

Nu heb ik toch al wat bezwaren tegen WNL en de Telegraaf, wat ik een Belgisch krantenvodje vind, omdat ze niet in staat waren zelfstandig te leven en zich hebben laten inlijven in een Belgisch conglomeraat wat goud verdient aan advertenties en geen negatieve berichten toelaat over de grote adverteerders. Daar wordt Bill Gates opgevoerd als de redder van de wereld tegen het coronavirus. Bil Gates is een van de rijkste Amerikanen en de wereld, die volgens goed Amerikaans gebruik een deel besteed aan filantropie en de mensheid. En als goed elite Amerikaan is Bill Gates ook duidelijk tegen Donald Trump. Dat helpt in Nederland enorm. Iedere vorm van kritiek is gelijk bij voorbaat verdwenen. Wat heeft deze puissant rijke man te vertellen als redder van de wereld geheel belangeloos, of zijn er toch nog ergens giga belangen die hier voor de massa verborgen een rol spelen? Van WNL op zondag maandag enzovoort hebben we niet zoveel te verwachten “Er is geen WNL zo blind als een WNL die niets wil zien” Bill heeft 4 mogelijkheden. Ik pik daar maar gelijk de belangrijkste uit namelijk dat er 7 medicijnonderzoeken zijn tegen corona. Als heilige filantroop aldus de gast die Bill Gates promoot gaat hij 7 fabrieken bouwen om de 7 verschillende medicijnen te fabriceren als zij er klaar voor zijn te worden geproduceerd. Er wordt niet zoveel getest want tijdens het verspreiden en toedienen zal vanzelf blijken welke het best werkt en daar gaat men dan de wereld mee bevoorraden en toedienen bij mensen. Noodzakelijk, want de dreigende economische angst op de hele wereld zal er voor zorgen dat haast iedereen moet worden ingeënt. Bil Gates die zomaar een deel van zijn vermogen inzet voor de mensheid

Als je dan wat verder nadenkt dan is er nu bevestigt wat onderzoeksjournalist Janet Ossebaard al veronderstelde, namelijk dat Bill Gates in zijn fabrieken in China het corona heeft ontwikkeld en losgelaten op de wereld, daar al een medicijn voor heeft maar eerst, de hele wereldeconomie laat stilzetten om de angst van corona maximaal op te voeren waardoor er weer giga angst gaat ontstaan vanwege de ernstige schade van de wereldeconomie wat de prijs van het reeds in bezit zijnde medicijn opjaagt. Als je als enige het winnende medicijn in bezit hebt wat over de hele wereld moet worden gebruikt dan is de kosten van 7 fabrieken bouwen waarvan er maar 1 het winnende medicijn tegen corona heeft en de andere 6 fabrieken gesloten worden, zijn de kosten niets tegen de opbrengsten die gegenereerd gaan worden en het vermogen van de zogenaamde filantroop met tientallen miljarden zal toenemen. En de doden die daardoor vallen, met name onder de ouderen? Bill Gates behoord tot de groep rijkste families die vinden al sinds de jaren 70 vorige eeuw, dat er teveel mensen op de wereld zijn en die willen verminderen. Het coronavirus treft vooral de ouderen die er veel te veel zijn en een economisch probleem geworden. Corona lost dat een stukje op. Dat er zoveel doden vallen om een goed medicijn in de wereld te zetten lost gelijk deels een economisch probleem op. Janet Ossebaard denkt dat Trump de grote verlosser zal blijken te zijn. Dat denk ik ook maar op een andere manier dan Janet Ossebaard ziet.

Donald Trump heeft door zijn overwinning om president  van USA te worden grote paniek veroorzaakt onder het volslagen gewetenloze volkje wat nog steeds de macht in de wereld denkt te hebben. Maar nu zij niet meer de politiek beheersen sneller tot zulk soort zaken moesten overgaan door de halve wereld uit te roeien door virussen. Daardoor zien we nu duidelijk waar men mee bezig is, Trump wint de komende verkiezingen en dat betekend het einde van deze families die de wereldbevolking willen terug brengen naar 5 honderd miljoen mensen door zelf GOD te gaan spelen.